lördag 10 oktober 2009

Norgeresan

Lite kort om min Norgeresa tillsammans med det härligaste av härligaste gäng på mitt jobb. Klockan 07.00 på onsdagmorgonen började den 70 mil långa resan till Oslo. Lite drygt att sitta i en bil så länge måste jag säga men överlag gick det bra. Blev positivt överraskad av Oslo som stad. Allt var i topptrim. Rent och fräsch, inga mörka gränder med illaluktande soptunnor här inte! Vi bodde mitt i smeten på ett hotell som heter Bristol Hotel, riktigt hög standard var det på både hotellet i sig och frukosten man fick på morgonen. Första kvällen käkade vi mexikanskt och sen hängde vi på puben som låg granne med hotellet. Sömnen blev det lite si och så med så uppstigning klockan sju på torsdagsmorgonen var ingen höjdare.


Torsdagen körde vi drygt nio mil för att sedan stiga på en båt som tog oss till studiebesöket på ön Langöya. Jag blev även där riktigt förvånad över den höga standarden, fina trädgårdar, rent överallt och ett mysigt mottagande. Nedan ser ni några bilder. Vet inte om alla vill vara med på kort men liiiiite fuskar jag i alla fall.

Hotellet vi bodde på. Det var tyvärr inte för oss de rullat ut röda mattan men nu kan jag iaf skryta om att jag gått på en.





Hamnen vi åkte båt ifrån.



Jag och min "bror" Anders. Han håller alltid koll på mig på jobbet och vid resor som dessa. Deeet känns tryggt!


More love to the people :)

Båten vi åkte med och vår egen kapten Isak :)


Som sagt, vi är ett kärleksfullt gäng :)


Min store idol for life, Isak. Åh vad jag önskar att ni alla fick träffa en sådan person, han är helt outstanding i ALLA lägen!

Avslutar med en norsk parkering. Behöver jag säga mer?
Torsdagen fortsatte med en välbehövlig siesta på hotellet, följt av middag på stan, karaokebar och avslutning på grannpuben. Det är helt outstanding hur ett gäng fullt med olika individer i alla åldrar kan ha så sjukt kul! Har inga bilder från kvällen då jag glömde kameran men vi gav norrmännen en omgång i how to have fun åtminstone.

Med alldeles för lite sömn, halsont och med ett stort flin i hela ansiktet anlände jag till mitt älskade hem klockan sju igår kväll. Har sovit nio timmar och märker nu att det där halsontet jag fick var inte enbart av alla skrattattacker vi hade utan det existerar verkligen på riktigt. Tyvärr. Så idag blev det ingen träning, endast en lugn promenad med min älskling. Ikväll vankas det middag och fotboll hos Jocke och Carola. Härligt!

2 kommentarer:

  1. När faan ska ni komma till oss då, har väntat i tre veckor nu? ;-)
    Saknar er massor.....!!!!!
    Ta o packa in Jocke O Lola i bilen o överraska dom med en resa till metropolen. Fotbollskanalen e på!
    kraaaaaam

    SvaraRadera
  2. Å va kul å se att du haft en bra resa i ett rent och pent Norge-land :-) Man längtar ju lite hem igen när man läser och ser dina fina bilder :-)

    Ha en fortsatt mysig & spooky Halloween-kväll

    SvaraRadera