lördag 17 oktober 2009

Köksrenovering förstadie

Japp då har vi fått fingrarna ur arslet och äntligen bokat in en tid för köksritning. Det är hos Kvik vi ska testrita, sen om vi handlar köket där eller inte är en annan sak. Kommer kännas skönt att veta ungefär var vi hamnar i pris, de hade ju en massa häftiga köksgrejer som man såklart vill ha meeeeen antar att det måste dras en FET linje i modell jättetusch för annars så hamnar man i Lyxfällan :)

Var in på Guldfynd för att shoppa örhängen till Arne. Såna där silvriga, hela, grabbiga.....så ni inte tror han skaffat bling bling haha! De har ett makabert köstysten måste jag säga. När vi kom in tog vi en kölapp, det blev vår tur och vi frågade var de hade sådana där örhängen. Tanten visade, sen sa hon typ "Ja ni vet ni var det finns" och sen drog hon vidare till nästa kund. Helt okej eftersom vi faktiskt inte hade valt ut just vilka vi skulle ha. Hela tiden stod det "NOLLFYRA" på kösystemsskylten, det var vår lapp. När Arne bstämt sig för vilka han skulle ha, det kanske tog tre minuter, klev vi fram till disken. Nu hjälpte tanten ett annat par, de hade köpt ringar och det var ett fasligt liv om dem. Det kommer in mer folk i butiken, bland annat en dam med en liten tjej, de skulle handla örhängen. När vi väntat ett bra tag så var det äntligen vår tur....eller NÄ....den apans tanten trycker fram NÄSTA nummer och vips så var det inte vår tur längre. Alls. Vi fick helt sonika ta en ny lapp och snällt ställa oss i kö. Igen. Är det liksom rätt sätt det? Okej att hon måste ta andra kunder när vi inte har bestämt oss än men hon kunde väl för fan ha tagit betalt av oss INNAN hon tog nästa kund. Eller? Om det var julrusch och det hade varit femton styckna till efter, skulle vi fått ta en ny lapp IGEN och vänta till dööödagar? Bara en tanke, inget att hetsa upp sig för idag just men för framtiden kan det ha en väsentlig betydelse.

När jag ändå är på gnällhumör så kan jag lika gärna gnälla lite på Elektrolux också. Vi stövlade in där också i hopp om att de också kanske kunde rita oss ett kök. De hade inga svarta luckor fick vi veta men det var ända bara blä och blaha, nuförtiden hade alla vita kök med svarta vitvaror. JAHA! Men om vi inte vill HA det då? Han ville kompromissa fram ett mörkbrunt alternativ istället för svart blev så svart och mörkt och det blev inget bra alls såvida man inte hade väldigt ljust i övrigt. Nämen se det har vi faktiskt. Fick också veta att vitt passade alldeles utmärkt till svart. JAMEN VI SKA INTE HAAAAA VITT AAALLLLSSS!!!! Sa jag. Nähä.

Sådär, gnället är slut för idag. Nu ska jag spana in tv-tablån och mula i mig lite kesella med vaniljyoghurt. Bye bye sugarpie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar