torsdag 20 januari 2011

Frustration löses med motion

I det här vansinnigt sexiga (NOOT!!) understället har jag just nu tagit min första löprunda för i år. Åtta km på 40 min. Inte något att skryta om, än, men så tog jag det lugnt och fint.



Såhär nöjd var jag över att komma hem :)




Om jag får välja så är nog vintertid den bästa tiden för att springa. Fullmånen lyste, det var alldeles tyst, ingen annan som var ute, vindstilla (GOD DAMN IT vad skönt det är när det inte blåser!!!) och så bara mina egna tankar och steg. Jag vet inte om jag sprang för att springa ifrån något eller till något men jag masade mig framåt i alla fall. Efter fyra kilometer vände jag. Oftast brukar jag stanna till och stretcha men ikväll kändes det inte nödvändigt. Det var en RIKTIGT skön känsla att känna att jag hade en massa ork kvar, kände mig inte ens andfådd, så det var bara att vända och pinna på hemåt igen. Med tanke på att jag ska träna ben imorgon så hoppas jag att jag inte pinnat på för fort utan att jag ska känna mig fräsch i stumparna när jag vaknar.

Kort inlägg idag. Hade annars en fin fundering kring reklam men det tar vi imorgon!

Imorgon är LEDIG dag! Eller, jag har tagit mig ledigt ska jag väl säga. Ska bli en skön ME-dag med lite gymhäng och nice company. Men först blir det en skön frukost framför tv:n. Just cause I can!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar