onsdag 12 januari 2011

Like a rollercoasterride




......så kan jag sammanfatta veckan so far. Den började rätt seg och skakig med VM i vedpinnekastning tätt följt av viss lobotomering som kom utav att vara helt ensam en hel dag med endast en död råtta som sällskap.

Under tisdagen steg stämningen märkbart. Alltså, vissa människor, är de födda till att göra ens liv lite mer lättare, ljusare och roligare? Är det förutbestämt att "japp, här ska just DU knata in och puffa på lite så att tåget går lite lättare för denna människa just nu"?! Man börjar ju fundera.

När jag googlar på "ödet" läser jag:
"
Öde, sammanfattningen av de händelser, som en varelse upplever under sitt levnadslopp till lycka eller olycka. En människas öde bestäms av hela den mångfald inre och yttre orsaker, som påverkar den, dennes medfödda andliga  och kroppsliga  natur, de omständigheter, under vilka denne lever, och dennes egna av viljan ledda handlingar.
Ödet hänvisar till ett förutbestämt förlopp. Det kan ses som en förutbestämd framtid, antingen i allmänhet eller för en enda individ. Det är ett koncept som bygger på tron att det är en fast fysisk form för universum."

Här kommer det bästa, citerat av Friedrich von Schiller:
"I ditt bröst är ditt ödes stjärnor"

Vackert, fattar inte hur HAN menar men jag tolkar det på egen hand jag.

I alla fall, jag hade en grymt rolig kväll. Kändes välbehövligt med lite miljöombyte to take my mind of snö och ved.

Har nu även lämnat min matkonsumtion i min GURUs händer :) Får se vad han knåpar ihop till mig. Känns så vansinnigt bra att vara frisk, utvilad och jävligt uppåt just nu. Good vibe so to speak, hoppas den håller i sig!

Jag sitter här och väntar och Arne ligger i soffan och väntar. Snart kommer några supergoooaa vänner hit för att spana in huset, få i sig lite kaffe och snacka en massa tok. LOVE IT!!
 
Puss på er alla där ute. Imorgon blir det hårdjobb med WOODPECKERS such as bro, papa and I!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar