fredag 28 januari 2011

Helgen suger!

Såhär tänker jag spendera min helg






Oh I wish att det var det enda jag behövde göra men just ja, jag skulle JOBBA också! Haha, Skalman är fan inte dum. Mat- och sovklocka, kan man ha det bättre? Ja en hängmatta och sol vore ju inte helt fel.
Är så sjukt vansinnigt trött att hjärnan inte ens orkar jobba AT ALL och då kan ni ju tänka er vad som försiggår i min skalle. Den ena hjärncellen sliter för att trigga igång den andra. Ungefär som när jag och Nisse jobbar tillsammans haha. Han tar i och jag lallar mest med :)

 Igår klev jag upp före åtta. Drog till tandläkaren där jag fick grymma beröm för mina sockerbitar :)
Vidare till lägenhetscheck åt svärfar. Han ska flytta NÄRA NÄRA oss och ingen kan vara mer glada än vi! Tänk att vi får rå om honom mycket mer och jisses vilken bra husvakt hihi ;)

Efter det tog jag mig en löptur för att rensa kropp och själ. Vet inte om jag spänner mig för att det är halt ute men jag får så fruktansvärt ont i ljumsken. Känns som att den är separerad från kroppen. Typ.

Idag ska jag se om ett benpass förbättrar eller försämrar. Hoppas verkligen på det första alternativet!!
Efter att ha sovit fyra timmar så känns det inte som att jag kan förvänta mig några mirakel men jag får väl bita ihop och göra mitt bästa.

Ska hämta Arne som kommer med buss från stora staden Stockholm. Han är JUST IDAG klar med sin sotareutbildning så på måndag är första dagen på hans nya jobb :) Han har varit borta från och till sen i augusti. Inget jag har velat skriva om här på bloggen då man inte vet vad det finns för sjuka jävlar ute där som ser att man är ensam hemma. MEN NU KAN JAG DET!

Så nu blir det en vår full av nya små projekt här hemma. Arne är på G och då är det bäst att hänga med för det går fan inte att värja sig :) En mycket bra egenskap, ska det göras så ska det fan göras och det tills det är klart! Inte som jag som kan skita i inomhusgörat så fort solen visar sig och tempen stiger. Då är det ett helvete att hålla mig inne!

Trevlig helg på er out there! Känner att jag måste nog ta och börja med lite morgonpromenader och småprojekt så jag har något att skriva om igen för just nu är inte "idéspruta" man skulle beskriva mig som!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar