måndag 24 januari 2011

Kvällssnabbis på 25 min.......

....men inte blev jag pömsig för DET! Haha, näääää för jag har ju varit ute och SPRUNGIT! Fem sketna kilometer men jag tog mig ut i alla fall.


Har varit en konstigt härlig dag för att vara en måndag, en måndag som dessutom är första dagen på skiftcykeln. Brukar vara rätt tung att ta sig igenom men idag har varit en annorlunda dag. Det började redan när jag kom på jobbet.

"Men Maaalin fan vad fräsch och pigg du ser ut idag!"

Minsann?! Sen rullade det på i den stilen hela dagen. Jag vet inte VAD jag har gjort?
Anyway, iväg på gymmet för att köra ett ryggpass. Var lite skeptisk till hur det skulle gå då jag skar upp vänster tumme i lördags och fick spendera en timme på akuten bara för att höra att det räckte med ett PLÅSTER!! Var väl det jag sa själv men Arne fick iväg mig :) Det kommer nog bli ett schysst ärr i alla fall för det är rätt djupt och blöder tamejfan än!
Träffade mina goa polare där, det gör det liksom lite mysigt att komma till gymmet när man får höra att man varit saknad.

Passet gick bra trots allt. Hem för att laga mat, äta och somna på soffan. Vaknade rastlös som få. Bestämde mig för att ta en kort löptur. Fem kilometer och 25 min senare var jag hemma. Nu sitter jag i soffan. Har just svept i mig en proteindrink och smånallar lite vindruvor. Mysdressen är på, kanske lite te skulle fullborda kvällen? I THINK SO!!

Ja det var min måndag sådär rakt upp och ned. Intressant? Föga men roll with it. Imorgon kanske det kommer ett utbrott vad vet jag? :)

Godnatt darlings! Hoppas på en lika fulländad tisdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar