söndag 9 januari 2011

This is what I´ve been up to.....

......this Sunday.



Men HELVETE vad mycket snö!! Trodde ju att det bara var att svinga sig upp med lillspaden och gå loss en par timmar så var det kirrat. JO TJENA!!
Först så börjar man skotta. Hmm undra om altantaket håller för en koloss som jag? Arne tordes ju inte stå på det, "prova du" sa han så snällt. Well it´s the only chance to get it clean och jag är inte den som är den. Stod på knä i en timme, hasade runt som en blöjbyxa och öste ned snön. Gick ju tokbra det där! Tills jag kom in för att äta lunch. Tar av mig kläderna och upptäcker att jag varken känner eller ser mina knän! De var liksom inbäddade i en vattenfas under huden. Arne tyckte dock att de såg normala ut, tack som fan för den!

Ut igen. Började skotta av taket. Gick ju finemang tills Arne upplyste mig om att det minsann inte var "barra" inte! Måste ju ned och skotta bort den snö som vi skottat ned från taket för att få plats med mer snö. MEN OH MY GOD! Hur i helvetes lång tid ska detta ta?? Well well, jag var munter i ungefär fem minuter, sen insåg jag att det här går inte! Snön höll på att trycka in fönstrena i vardagsrummet. Vart fan är Godzilla som kan mula undan all snö typ en hundra meter upp i skogen? Not in sight anyway!

Det kanske är svårt att se på korten men ni ska veta att det KAN vara svårt att hitta vårt hus ifall ni skulle få ett sällsynt infall att komma förbi. Ja förbi kommer ni ju, frågan är om ni tar er IN! Ta inte med några stora grejer i så fall för vi har stängt av de flesta infartsvägar. Det är fan som ett snöfängelse och det är fan precis så det känns!
Har väl aldrig varit så knäckt mentalt någon gång! Det ÄR INTE ROLIGT!!

Ja ja nån gång kan vi väl skratta åt detta också.......
Veckan fortsätter med vedkörning. Ja just det! Skulle ju testköra fyrhjulingen några varv inför morgondagen. Körde väl fast med vagnen och Arne bakpå. Snyggt jobbat! Skotta mer? What the hell, en timme mer eller mindre spelar väl ingen roll. Svag av hunger gav vi till slut upp. Får väl se imorgon hur det går.

Tisdagseftermiddagen är vigd åt min träningsguru. Frågan är bara hur jävla ledbruten jag kommer vara efter detta?! Bara att bita ihop, taste the blood och tvinga tvinga tvinga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar