måndag 3 januari 2011

Summering av 2010

Januari
 Startade året med en totalrenovering av köket. Hade jag vetat hur satans jobbigt det skulle bli hade jag emigrerat till en varm, oåtkomlig plats där ni hade fått hämta mig i slutet på mars när allt blev klart! Men fint blev det ju :)

 Februari

Världens bästa svenska serie startade och fredagskvällarna var räddade. SHIT vad bra de är!!
Ja så mycket mer vet jag inte om det hände tyvärr. Februari var SVINKALL!! 
 Mars

 Magnus Betnér kom till stan och tinade upp våra käkmuskler. Han är grym den snubben. Älskar hans humor, hans kroppsspråk, allt han säger och gör.

April

Bastubad i mitt paradis på jorden, Kälen och Roggsjön. If you haven´t tried.....JUST GO THERE!! Finns ingen plats på jorden som gör mig så tillfreds med ALLT, det är balsam för själen så det sjunger om det!


Maj



Alnötrampen stod på schemat och HERREGUD vad det var tungt! Kanske inte just cyklingen men regnvädret som bestämde sig för att bara ÖSA ned HELA andra varvet. DIE RAIN DIEEE!!! Men runt tog jag mig, om än NÅGOT mer skeptisk till the real deal och Halvvättern i juni!







Firmafest med jobbet, mitt älskade älskade gäng! Bishop´s Arms och MEIN GODT vem är det som jag SER med mitt högra öga??!!! TOMMY  HOLY KÖRBERG!!! Han har stil, han har pondus och en röst som gör att tårna krullar sig. Utmanad av mina arbetskamrater var jag ju naturligtvis tvugen att stega fram. Resultatet blev en sjukt trevlig Körberg-stund :)


Juni



Juni kommer med värme på alla sätt och vis. Ovan ser ni ungefär hur jag menar :) Piff och Puff föds och jag hoppas på en hel RAD traditionsenliga fester med detta underbara gäng!! GUNNARRRR!!!!!!!




Okej, here we go! Halvvättern står på tur. Efter sex timmar och tio minuter hade jag PINAT mig igenom 15 mils helvete. Mina ben och kropp hade galant klarat en bit till men den där SATANS vinden och min rumpa som inte kom överens med cykelsadeln! Jag var väldigt smart att lyssna på alla andra och INTE ta den cykel jag hade tränat på utan låna en helt ny fin supercykel som visserligen var GRYMT BRA men INTE för my ass!! Next time......there will be no next time. Kanske :)

 

Rock at sea-kryssning. Ovan ser ni vissa diffusa dansstilar. För övrigt såg och hörde vi på mycket bra musik. Bäst var helt klart Gil Edwards and the Knuckleheads....sviiiinbra musiker som spelade med en grym självklarhet. Sweeeeet!


Juli
 Gatufesten and where is the slev om inte i grytan?! Brände igenom alla fyra dagar på ett pärlband och jag vill göra det igen och igen och igen! Älskar verkligen energin och den glada stämning som staden erbjuder denna enda vecka på året. För övrigt är det som Betnér säger: "ett jävla lock över stan".

 Sen drog vi till Götet för ännu mer musik och galna upptåg. Takida värmde upp och sen stod THE GIRL på scen. Pink. Fy fan säger jag bara. Fy fan vad BRA hon är! När jag sover och drömmer är jag just like her :)

 Hann även med lite Liseberg och Balder. Är jävligt glad att vi ställde oss i den där kön för jösses vilken upplevelse!! Ja jag vet inte hur jag ska återgälda denna resa i ord, U gotta be there för att fatta!!

Augusti

Konsert konsert konsert. Först fick vi se Takida knäcka hela stans musikkritiker. Efter det kom Roxette och ja, jag vet inte riktigt vilken fot jag ska stå på här. De gjorde det bra med tanke på omständigheterna och jag tror att det är medias fel till att det blev mer uppblåst än vad det borde ha varit. Kort sagt, de hade säkert världens största replokal den dagen.

September

 ÄNTLIGEN fick jag uppleva lite naturliv! Jag och Anna-Karin drog iväg och nosade på Norges gränser. Solen i nacken, små sjöar som glittrar, inte en bil eller människa på mils avstånd, korven som grillas och kaffet som ryker.......ÄLSKA!

 Hann även med att vara lite hurtig. Sprang Tjejmilen på drygt 47 minuter vilket känns helt okej. Roligt var det, antar att jag gör om det nästa år men då ska jag stå längst fram i ledet så jag slipper buskar och diken för att ta mig om.

Oktober
En riktig pissmånad märker jag. Har ju inte hänt NÅGONTING!!?! Jo, jag fick kontakt med en nice träningsguru som ska ta mig till oanade höjder :) Weeell, han ska i alla fall vara min GPS i träningsvärlden. Hoppas bara att jag håller måttet!
November


 Pappa fyllde visserligen år i september men vi firade honom i november. Blev himla lyckat och enligt honom själv: " Det här var då MYCKET bättre än nå jälla Jill Jonsson!" Vi får väl se det som perfekt då :)




 Me and the gang. Kanske den roligaste festen ever och jag antar att det kommer fler :) Blir hög på känslan och jag vill göra det om och om och om igen!!

December


Juldagen och vi kallar till fest. Igen. Som vanligt en helt vansinnigt galet rolig afton som jag återigen hoppas få återuppleva!


Får ju inte glömma den finaste överraskning detta år. Arne hade fixat hotellrum med bad, champagne, och frukost på rummet. Har nog aldrig sett ett så mysigt hotellrum förut!! Eller blivit så bortskämd heller för den delen.

Med detta avslutar jag året. Som ni ser har det varit ett alldelels fantastiskt år! Jag har medvetet utelämnat tråkigheter såsom begravningar, kalla vinterdagar, bilproblem och diverse. Jag vill minnas 2010 som ett bra år där 2011 endast kan följas av att bli ÄNNU bättre!!

Har så mycket att se fram emot och jag hoppas ni är med mig!

Puss och kram och.....

 (bilden är såklart lånad)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar