onsdag 26 januari 2011

Not much is going on

Förmiddagarna är avklarade och nu är det bara att sikta in sig på nattjobb. Känns riktigt skönt, i alla fall idag när jag tänker på att jag får SOVA UT imorgon! Sen imorgonkväll vid 22-tiden kommer det inte att vara fullt lika skönt, men bara de rullar igång och betas igenom så är det nästan så att man kan börja räkna ned mot frivecka igen. Optimist javisst!

Tittar på Pluras kök. Vilken förbannat fantastisk människa det är! Just för att han är den han är och han skiter i om det inte faller andra i smaken. Laga mat halvnaken i köket, fy fan va kungligt! Jag ska fan också bli som honom! Kärlekens tunga......mhmmmm!

Ikväll är det soffan som gäller för min del. Har varit ute med pannlampan och lastat in ved, inte den bästa kvällsunderhållningen men nu börjar det bli varmare än de 16 grader som jag hade när jag kom hem.
Hade LÄTT kunnat dra ut på en afterwork bara för att se lite folk och snacka lite skit. Synd att jag kommer på det NU när andra vanliga dödliga börjar göra kväll!

I´ve got a feeling, a good kind, den liksom smyger upp längs ryggraden och sprider sig i hela kroppen. I LIKE IT!! A LOT! Känns som att jag har vår i själen, bara att suga i sig av det goda!

Som ni ser är det dessvärre inga vidare Einsteintankar som sprider sig i min hjärna. Jag känner mig lika lobotomerad som Izzy verkar vara. Hon speedar runt runt i soffan, dyker ned i ena hörnet som ett mongo och karvar efter låtsasråttor som verkar vara jävligt verkliga för henne! Hon kanske har en Molgan-råtta? Inte lätt att vara lite efter, det kan jag intyga :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar