tisdag 10 april 2012

BIA-resultat

Har nyss varit och gjort en BIA-mätning på gymmet. Med det menas att man, genom att fästa elektroder på kroppen och skicka elektriska signaler genom kroppen, mäter kroppens sammansättning av fett, vatten och muskler. Och nej, det gör INTE ont, det känns faktiskt inte alls.

Mitt resultat kan ni se nedan.
Den första stapeln är hur mycket vatten jag har i kroppen. Varken mycket eller lite alltså, jag ligger bra till.

Den andra beskriver min fettprocent. Ligger på en normal nivå just nu, men det är den här stapeln som kommer bli mest intressant ju längre in i deffen jag kommer. Målet är ju att den ska sjunka.

Den tredje står för, jag kommer inte riktigt ihåg hur det är exakt, men det är nåt med hur bra min kropp mår och hur cellerna har det. Diffust även för mig haha, men jag får Googla på det! Nu ser det ut som att jag ska må lite sämre än genomsnitt men det stämmer inte riktigt. Det här är en riktlinje till nästa gång jag gör en mätning.

Den fjärde är min muskelmassa i procent. Den visar att jag har grymt mycket mer muskler än en genomsnittlig kvinna :D Way to go girl!

Kort och gott är jag "ubertränad" som Anna så fint uttryckte det hihi!
Ska bli skoj att se hur det förändras under tiden.
För en relativt liten tjej som jag, som inte är överviktig, är det svårt att bedöma något genom att stirra på vågen. Jag väger 57,6 kg och kommer inte att gå ner sådär jättemycket mer i kilon. Därför är det kul att kunna mäta förändringar på annat sätt, och det är därför jag gjorde det här.

Snart blir det ett Crossfit-pass på gymmet med Malin. Efter det ska jag luncha hos Anna-Karin. Jag har verkligen världens bästa vänner!! När hon undrade om jag ville äta lunch där och jag sa att det berodde på vad hon skulle äta eftersom jag deffar, så svarar hon:
"Vad äter du? Lägg in en beställning"

Men herregud så underbart!! Hur jävla ego och dryg får man va, tänker ni förmodligen nu om mig. Ja tydligen hur mycket som helst när man har fantastiska människor i sin närhet!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar