onsdag 25 april 2012

Empty streets....



.....that´s where I´ve been walking.....




På något sätt är det ändå en stor del av det jag gillar med den här stan. Lika jävla trist som jag tycker att det är att så fort butikerna stänger blir det SOPRENT på stan, lika mysigt tycker jag att det är att folket verkar vara väldans morgontrötta.
Såhär ser det faktiskt ut 05:45 en onsdagsmorgon som denna. Inte en enda människa som rör sig, knappt ett ljud ens en gång. Jag tycker om att, ibland, få känna mig som den enda människan på jorden, jag känner mig fri på något sätt. Ett med naturen :) Fram med höftskynke och bongotrumman!


Var och handlade mat häromdagen. Ni som säger att grönsaker och nyttig mat skulle vara billig......SKIT PÅ ER!! Fyrahundrajävlasjuttiofyra spänn för lite grönfoder, keso och 2 påsar kyckling. Men å andra sidan, pengarna går ju till något bra så jag klagar inte. Hade kunnat handla potatiskroketter och köttbullar som inte ens är köttbullar för en billligare peng så.....Man gör sina val här i livet.




Idag ska jag på "heta arbeten"-kurs. Det största bekymret jag har är: Vafan ska vi äta där? Haha! Jag vet inte ens om vi blir bjudna och om vi blir det är jag tveksam till att det ändå är något jag kan äta. Får väl plocka med mig en liten påse med diverse nödproviant. Japp så får det bli!

Have a nice one out there!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar