onsdag 4 april 2012

Jävligt snygg!

Ja det är fan inte ofta, inte ens sällan faktiskt, som jag känner mig jävligt snygg men idag gör jag det! Snygg men förbannat HUNGRIG dock!! Satt på gymmet och kände mig jävligt nöjd haha. Tyckte att jag såg väldans vältränad och hälsosam ut, jojo jag tackar jag! Bäst att hålla i det när det händer, för snart är ögonblicket förbi! :D




Sitter just nu och väntar på Anna. Vi är några brudar på jobbet som ska ned och testa på det här musikquizz på Ågläntan. Ska bli skoj, har aldrig varit där så det kommer bli trevligt tror jag. Sen att jag ska jobba natt igen är inget jag vill fokusera på just nu.

Jobba natt, deffa, vara hungrig, träna.....det är ingenting som man borde göra på samma gång, det ska ni ha klart för er! I alla fall inte jag! Att ligga på minus i energiintag gör en ju slut bara det, och att sen sova dåligt och försöka hålla någon slags nivå på jobbet rimmar illa till och med för en som är dyslektiker. Nu har jag ju själv valt det så jag ska absolut inte gnälla, jag gör bara ett konstaterande.

Sista natten på ett tag nu i alla fall så det känns riktigt skönt!

Helgen kommer med rasande fart. När man ska jobba är Facebook inget bra forum att hänga på SER JAG MINSANN!! Lyckligtvis kommer jag ändå att ha en fin påsk föööör my honey är snart, snart på väg.....mjaaa imorgon ja men man ska ju se det positivt!

Nä nu ska jag tugga på fingrarna och invänta kvällen! Tjing på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar