onsdag 11 april 2012

Fuck you I won´t do what you tell me to! :)

Idag har varit en ytterst slitsam dag. Har jag jobbat? Nä! Har jag varit ledig? JA!
Varför så jobbig kanske ni undrar. Eller så ger ni blanka fan i det men det är min blogg, därför tänker jag berätta haha!

Klev upp klockan 06:45. Nej jag klev inte upp, jag ljuger. Jag hade ställt klockan för att kliva upp och tvätta men hade tösen något tvättmedel då? Näää just! Ställde om klockan till 07:30 istället, för klockan åtta skulle jag ut och morgonpromenixa med Wiktoria.

Efter det rullade dagen liksom bara på i en hiskelig takt. Hem, ta bilen till ICA, handla tvättmedel, tvätta, äta frukost, tvätta mer, tillbaka på gymmet för att köra ett ryggpass, hem, äta lunch, tvätta klart, duscha.......puh!

Sötaste Eva hade lovat hänga med på tapetjakt så vi drog kaxigt iväg med silverpilen för att spana in läckra våder på Beckers i Birsta. Nu är ju min fråga: När i helvete STÄNGDE de den butiken egentligen?? Fanns ju liksom bara ett hål i väggen där den butiken hållit hus. Snopet! Så vi fick googla oss fram, tog hjälp av bästaste Kerstin på Resia.
Hamnade till slut på....eeh...ja var det Flugger Färg kanske?......där en ytterst förvirrad målarpojk skulle ta sig ann en ännu mer förvirrad tapetwannahave-tös.Snacket lät ungefär som sådant:

"Kan jag hjälpa er med något?"
"Jaa om du ändå det kunde haha, jag ska ha en tapet. Kanske lite turkos. Turkos och metallisk."

Han börjar plocka fram lite olika alternativ, inga turkosa dock men lite olika mönster. Stackarn hade väl inte en aning om vad JAG ville ha när jag var så långt ifrån som möjligt att veta det själv! Efter femton tapettestarböcker eller vad det nu heter, hade jag bladat fram till en tapet som var så långt ifrån turkos man kan komma. Den var metallisk förvisso, men med rosaaktiga körsbärsblommor på......låter ju jävligt snyggt när jag förklarar det här märker jag....eeh.....

Anyway, om jag ska tapetsera med den tapeten kostar kalaset 2500 spänn, så jag ändrade mig kvickt och lämnade placet. Hittade en annan tapet på Colorama (kanske det var haha?) och den är jag lite sugen på faktiskt. Tänker kanske kaaaanske locka med mig min älskling på det ofantligt fantastiska helgnöjet att söka en tapet. Herregud, jag kommer vara återbetalningsskyldig i en halv evighet känner jag!! :)

Fyndade en tavelram på Dollarstore så nu har jag mig och bror på hedersplats på väggen ovanför köksbordet. Jag har även långfingret inpacketerat i hushållspapper och tejp då jag, inte helt jävla ovanligt, var så klantig att jag liksom tappade glaset mellan ramen och fingret och skar loss en bit av långfingret. Ja huden alltså, om jag nu ska tona ner det ytterst dramatiska! Varför i helvete lär jag mig aldrig att jag måste köpa plåster???? Borde ju säljas i automater på gatan, typ som tamponger och kådisar görs i Amerikatt! Har jag HÖRT alltså, är det någon som kan bekräfta?







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar