söndag 1 april 2012

Till sista slicken

This is it! Detta är det sista skräp jag kommer att äta på väääääldigt länge! Imorgon startar min deff, så säkert som amen i kyrkan! Det kommer bli hårt, det kommer bli tufft. Jag kommer gråta blod, svett och tårar, karva med naglarna efter allt onyttigt jag bara kan komma på. MEN! Jag har något som kommer hjälpa mig längs vägen! Jag har KARAKTÄR!

Så nu sitter jag och trycker i mig från skålen nedan. Har grundat med kladdkaka, grädde och jordiskt goda cookies hos Janne och Anna-Carin tidgare idag. Varför i helvete då? Undrar ni kanske. Varför mular jag som besatt? Jo jag vill komma ihåg känslan av att vara sockerstinn, känna hur hjärtat slår onaturligt fort på grund av allt socker min kropp måste ta hand om, må illa för att jag är så mätt men inte kan sluta äta ändå. Just av dessa anledningar :)

Jävligt smart drag att köra igång påskveckan, mjoo jag vet! Men nu har jag väntat länge nog. Jag är taggad och längtar efter att ha ett riktigt mål. Jag kommer att se fram emot mina promenader, jag ska knata backe upp och backe ned, allt ifrån Norra till Södra berget. Jag ska lyfta skrot, målmedvetet och tjurigt. Jag ska löpa i backe tills det smakar blod i truten.

Så this is it folks! Dags att haka på mig fram till.....ja först och främst fram till den 18 juni när skolan börjar. Om jag ska tävla blir det några veckor till förstås men jag har ju inte bestämt mig än.

NU KÖR VI!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar