måndag 16 april 2012

Tjejgym vänligen stig åt vänster

Idag har jag vidgat mina vyer inom gymmens värld. Ska jag nu vara här större delen av mina friveckor är det ju lika bra att jag har någonstans att träna också. Lite dumt nu kanske då jag ändå kommer att få träna gratis på skolan i sommar, men det är ju ett tag kvar ändå.

För 99 spänn i månaden ska man inte vänta sig sådär extremt mycket. Å andra sidan ger kanske hemsidan ett annat sken vilket kan kännas som att snuvas lite på konfekten. För mig spelar det inte så stor roll då jag inte kommer hänga där dagligen.

Blev i alla fall hänvisad till "tjejgymmet" utan att passera gå. Då ska jag berätta för er att tjejGYMMET är lite fasta maskiner, en pilatesboll och en 15-kgsstång. Plus två tjejer som stod på löpbanden.

Jag utnyttjade förvisso området. Jag låste in min väska och gick ut i det "riktiga" gymmet. Där fanns det typ 27 karlar, lite halvdant med vikter. Och så jag. Lilla jag. Det fanns inte så mycket vikter att välja på, det var 10 eller 20 kg som gällde. På det stora hela är jag nöjd över att jag har något att pyssla med och slipper missa en hel veckas träning när jag är här. Det funkar och man kan inte vara kräsen jämt!

Har pluggat träningslära också. Tragglar ord som "os sacrum", "lords" och "claviculae", ryggraden hit och fria extremiteter dit. Suckar, tappar tråden och börjar om. Har högläsning och håller i taktpinnen med en jävla fart. Hjälper det? Vi får väl se om några dagar om något har fastnat.

Nu är middagen intagen, ännu ett svårt ord: "cevapcici". Beat it and eat it! Dags för veckans storhandling för denna tös har ingen matsedel som rymmer vad som helst. Kräsen är ordet men jag har TUR som har en älskling som, när jag kommer hit, har köpt BÅDE dinkelgröt och fullkornsgröt. Behöver jag säga att jag har TUR??!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar