söndag 15 april 2012

Söndagsmys och kvällsnöje

Vilken jäkla chock det var att komma från ett soligt Norrland till ett Stockholm nedlusat i snö!! Och jag som bara hade tagit med mig nyaste löpardojorna och vitaste sneakers!! Grattis Malin, jag-vintern noll-jävlahundra!! Haha!

Gårdagen blev en slappardag. Släpade med mig finaste på tapetjakt, fick svälja min beslutsångest och alla "om" och "men", så nu har jag bestämt mig. Få se när allt kommer på plats på väggarna men soffan har kommit (yippie yeahj) så jag vill självklart ha dit dem helst i förrgår höhö!

Idag strålade dock solen och vi med den. Unnade mig en lyxfrukost med macka, havssaltat smör och ost till kaffet och mmmm så gott det var!! Tyckte att jag var värd det efter två veckors dietande. Hur det går? Mjaaa tror det går rätt bra so far. Det känns helt ok än så länge och jag har inte haft någon frossardag än. Tror jag ska försöka vara lite sparsam med sånt tills jag ser att det händer något. På vågen har det hänt grejer men det är nog mest lyckosiffror i form av vatten.

Tog en promenad till Tantolunden. Meningen var att vi skulle promenera bort till dit jag ska gå i skolan i sommar, men vi fastnade vid ett mysigt café nere vid vattnet istället:) Satt i solen och myste tills det kom ett jättemoln och kylde ned stan. Bara att vandra hemåt och göra middag.

Nu sitter jag i en tom hockeyhall, med kaffetermosen i näven, redo att se på när älskling is going to do some magic :) Tänkte att det var min tur nu när han varit och tittat på allt tok jag hittat på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar