tisdag 28 juni 2011

If you have nothing to say

Then just shut the fuck up!
Jag blir så sjukt less på folk som ständigt kör med dubbelmoral. De som försöker vara någon jävla moralmorsa som viftar med pekpinnen så fort någon snubblar med tungan eller stavar fel på livets svarta tavla. GET OVER YOURSELF!!
ALLA ljuger och ALLA snackar skit! PRONTO! Sen finns det ju såklart olika grader av lögner och skitsnack och de som är av den riktigt elaka typen, de som folk väljer för att såra och förstöra, de som håller på på det viset borde få tungan kastrerad.

Jag är inget helgon. Jag kan trampa i klaveret och glida iväg på vågorna. Jag försöker dock akta mig för vem jag säger vad till och om vem. Saker som jag inte egentligen har en aning om utan bara "hört" i sjuttioelfte part tar jag oftast inte ens upp för jag vet hur det kan sluta. En grej som började som en snöboll har växt till en lavin och sen är karusellen igång. Okej jag ljuger! Jag kan visst fundera över något jag hört och sen luska vidare för att se huruvida det finns någon sanning i det hela. Då är det dock väldigt viktigt att slå fast att det man undrar över inte är något man sett eller hört personligen, utan något som slängts ut i förbigående. Nu är ju detta rent jävla skvaller och inte alls schysst på något sätt att dra upp bara för att stilla sin egen nyfikenhet men kom igen. De som inte gjort det nån gång har förmodligen ingen att prata med at all!

DÄREMOT!
Är jag sjujävla bra på att hålla käften när det behövs. Jag skulle aldrig, och då menar jag aldrig, föra vidare något någon berättat för mig i förtroende, no matter what! Om jag har blivit utvald till att få den gåvan, att någon annan litar på mig till fullo, vårdar jag den gåvan ömt. Det är ett jävla sätt att utnyttja information för att på något sätt försätta sig själv i bättre dager. Det må låta jävligt helylle och blaha blaha i era öron men det är faktiskt sant.

Jaha, vad vill jag då ha ut av detta?
Inget speciellt egentligen. Jag blir bara så satans trött på folk som är riktiga soptunnor själva men som gärna vill vara...ja inte vet jag, en kompost? Bra liknelse, borde vinna pris haha!

Annars?
Visst har jag beställt bra väder denna vecka?
Drog av en riktig käftsmäll innan morgonkaffet idag, intervallpass i Sidsjöbacken med Fredrik :)
"Hur gör vi nu då?" undrade han.
"Tjaa vi springer 30 sek, vilar 30 sek osv" sa jag.
"Vilar? Äh!" Var Fredriks kommentar. Typ.
"Ja jag orkar fan inte nåt annat."

Glad i hågen spurtade vi loss. Efter första intervallen tänkte jag stanna och vila mina 30 sek men Fredrik pinnade på i gångtakt. Mjaaaha du! Bet ihop och hängde på. Efter andra intervallen var det ingen av oss som direkt hade någon önskan om att gå haha. Men nio intervaller senare var vi nöjda och glada, svettiga men glada.. SÅÅ SKOJ att Fredrik gillade det för det betyder mer mer meeer sällskap i backen åt mig och det tackar jag ödmjukast för :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar