tisdag 7 juni 2011

Snigel på ögat eller snopp i telefon?

Sitter och läser om toppolitikern Anthony Weiner (haha hade ju varit grymt roligt om han hade hetat WEENER! Min humor det!) och hans snopphistoria. Alltså att han hade skickat en bild på sin snopp till en elev, det blev uppståndelse (haha igen) och han är en hemsk hemsk människa bla bla bla.

Nu kan jag ju inte låta bli att fundera. Vem fan vill, egentligen, ha en bild på någon annans penis? Eller vill man det? Är det bara jag som inte har fattat grejen än? Är det så att det går till som så att "pling, pling, oj nu har jag fått ett mms, men titta det är Stig Rudolfs pick, jävlar va snygg den är, har ni sett brudar?"

Is that so? Funkar 2000-talet på det viset? Jag skulle bli skitförbannad ifall jag fick ett sånt mms. Inte för att jag skulle ta illa upp på något sätt direkt, nej jag vet inte varför men det är inte min grej. Vafan ska jag med BILDEN till liksom? Är det det grabbar tror att vi fantiserar om när vi fantiserar? Att de liksom omvandlas till sina snoppar, fast i enorm proportion, och det är det enda vi ser? En jättesnopp som hoppar runt och gör oss galna?

Okej, jag kan haja att det där med "JÄTTE" tilltalar er grabbar, men nu är det ju faktiskt så att utan resten av er så är det inte mycket att hurra för. Då kan jag lika gärna sitta hemma, sliten, oduschad och risig och beställa mig en alldeles egen på nätet. Jupp det är sant!
Så. Ni som har en anaconda down there, var inte så satans kaxiga för vi är inte så jävla dumma att vi inte begriper när ni är ute och cyklar om ni är det. Och till er som mer har en metmask, häng inte läpp för det för ni kan vara jävligt användbara ändå!

Jaja, bara en parentes i denna vilda värld, men seriöst, vem lyssnar på mig ändå? Det är ungefär som tidigare när jag skulle försöka förklara att det ÄR snyggt att vara senig som kille, och inte sådär köttbullebiffig för det ser mest konstigt och klumpigt ut. Gick my message fram? Nä för ni grabbar tror ju att ni vet vad alla tjejer vill ha, och ja jag vet, jag är inte "alla" tjejer. Jag är bara EN tjej och jag verkar ha jävligt skumma idéer så lita för fan inte på mig!

Annars?
Idag har varit en ledig dag. Tanken var att kliva upp i ottan och ta en löptur. Tjena! Hamnade i soffan ända tills jag skulle träffa Emma halv tolv. Åt lunch i solen med henne, efter det drog jag en glassdate med finaste kollegan. Vidare till Birsta där jag ströshoppade lite grejer. Ifall jag orkar kanske det kommer en och annan bild på da shit. Mer glass och sen var jag laddad för en gymdate med Freeeeeeedriiiik!!!! Och ÅÅÅH va skönt det var att se honom! Vi drog ett lugnt skönt allaroundpass. Tur det gick lugnt till för satan så varmt, nej HETT, det var på gymmet. Kände mig som en fisk på torra land.
Hardcore som jag är stannade jag till på Sidsjön för en löptur. Tänkte springa ett varv som uppvärmning och sen ta mig an slalombacken. Det blev bara uppvärmning FRAM till backen, sen drog jag iväg uppåt, kaxig som få. HELL HELL HELL vad det var tungt!! Kändes som jag stod still och sprang, har väl aldrig varit med om liknande! Sex intervaller a 30 sek var vad som krävdes, totalt tog det 6 min att ta sig upp.

Nu är det soffhäng som gäller. Imorgon väntar jobb och sen en nattresa till Stockholm.

SCHWING!!

2 kommentarer:

  1. Måste börja med att säga att jag är imponerad av hur hårt du tränar... :)

    Tror inte du är ensam tjej om att tycka/känna som du gör kring ämnet snoppar. Själv har jag en teori som inte är så långt ifrån din. (känns som jag skrivit det här förut) ha ha, ;) Den går ut på att grabbar i högre grad än vad som erkänns vill imponera och imponeras av andra grabbar o tjejer av andra tjejer.

    Exempelvis: Om en tjej säger att hon ska klä upp sig för att gå ut, eller tränar för att få en superkropp, vilka klär hon då upp sig/tränar för? Killarna eller de andra tjejerna? Om en kille gör 300kg i bänkpress, tränar upp 50cm armar eller har senaste armanikostymen ). Vilka blir mest imponerad? killarna eller tjejerna?

    Här till det luriga. Jag tror de flesta tjejer vill tro att de klär upp sig för det andra könet (och för sig själva självklart) :) Men vem diskuterar flitigast deras klädval? Inte killarna...

    Jag tror också att de flesta killar vill tro att som i mitt exempel att styrka o jättebiceps i första hand ska imponera på tjejer. Men vilka läser B&K, Body, o säger wow när någon gör 110kg i bicepscurl osv? Inte så många tjejer...

    Kanske bakgrunden ligger i vårt samhälles värderingar att lite större bröst, större snopp, vara lite vackrare, snyggare klädd, lite starkare osv än alla andra "konkurrenter" är viktigt o därför jämför man sig och imponeras man av andra för att framhäva sig själv.

    O då lyssnar man inte på att någon från det motsatta könet säger att: "det är inte storleken som är viktig", "jag gillar seniga killar" "Jag tycker både den gula o den röda kläningen är fin" "Du behöver inte banta, jag gillar dig som du är".

    Nu har jag kanska bara generaliserat, för alla är tycker vi ju olika, men är det inte det som är meningen? ;)

    / Tobbe

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!
    Åh du har såååå rätt!! Tycker jag iaf :)
    Tjejer klär upp sig för att kunna mäta sig med andra tjejer, absolut! Det ska matchas hit och dit, bäras den senaste väskan på armen bla bla bla. Allvarligt talat, hur många killar bryr sig om en handväska???

    Och the other way around, att grabbar mäter sig med andra grabbar av samma anledning.

    Sen when it all comes down to it, så är det ju i ärlighetens namn PERSONLIGHETEN som vinner över allt annat. Har man bara ett snyggt skal och inget innanför märks det rätt snabbt.

    Tack för att du tog dig tid att kommentera! Alltid roligt att höra andras funderingar istället för min egen röst som bara mal på hela tiden hihi.

    Kram på dig!

    SvaraRadera