söndag 19 juni 2011

I´m gonna run to you

Time to run!
Lite lätt svettig efteråt meeeen såååå skönt!


Fokuserad tös!




Efter två sega 12h-pass på jobbet var det grymt skönt att dra på mig mina nya fina löparpjucks (halva priset på Stadium håhåjajaa.) och bara mata några kilometer.Grym bonus för alla knott och jävelskap som, ja jag vet inte om det är en pakt från deras sida men IN I ALLA JÄVLA HÅL ska de!! I munnen, ögonen, jag snyter ut flera stycken ur näsan.....ALLVARLIGT?!! Vad är det för FEL på er?? VILL ni inte leva? Jävla kamikaefasoner på er då! Noterar att nästa gång ska jag stänga alla luftvägar. Kommer bli sjukt intressant att springa då!
50 min senare, lugn och sansad som en sengångare, rullade jag i alla fall in till soffan och här sitter jag nu. Proteindrinken är i magen och nu då?
Ja jag ska då inte äta mer vilket är i stort sett det enda jag har gjort i helgen! Får så sjukt dålig mathållning när jag jobbar nätter eller helger. Det man kan se fram emot är ju vad vi ska äta nästan gång.....på ett ungefär iaf haha......och jag är inte van att äta en massa skit hela tiden. Allvarligt talat, min kropp är fan inte gjord för att mula mackor i tid och otid. Det SYNS rent ut sagt på kroppen och KÄNNS even more. Ser ut som en degklump av allt vatten jag samlar på mig och det är ingen vacker syn eller skön känsla. Näää nu får det vara nog, bättre kost fram till midsommar. Det är ju så långt dit menar jag tsss!

What else then?
Vilka moln har rullat på min himmel sen sist?
Jo det är som vanligt en hel del turbulens genom kropp och själ. Jag borde lanseras som ett sjujävla kungligt vindskydd. Vet dock inte om jag fångar upp vindarna eller stoppar dem? Känns i alla fall som att saker och ting kommer falla på plats i sinom tid, det måste det liksom. Have a little faith in me please.

Imorgon kommer bli en mysig dag. Känner det liksom på mig trots att det är måndag. Häng med vetja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar