måndag 28 maj 2012

6 veckor kvar....

.....Sex veckor till tävling....om jag ska tävla....om....om..om.....
Var då väl själva fan om jag kunde bestämma mig någon gång!! Jag är mest lat. Lat och snål. På minussidan väger just de två grejerna över rätt mycket. Jag vet inte var jag ska få tag i en tävlings...dräkt, bikini....jag vet inte ens vad det heter haha!  Dyra ska de tydligen vara också. Har ingen aning om hur jag ska posera, eller hur jag ska få hjälp med det. Ja ni hör gnället va?

Helgen som var bidrog tyvärr inte positivt med tanke på diet och träning. Ätit fel, för lite, för sällan, för mycket, osv osv. Det känns i kroppen och syntes till och med på vågen i morse. Jag klev av redan innan siffrorna hann stabilisera sig haha! Antar (läs hoppas som FAN!) att det är mest vätska för sån där markant förändring kan inte ske på några få dagar tycker jag, oavsett om jag suttit stilla eller inte!

Känner mig som en riktig fitnesswannabe som tar det här med en klackspark. Egentligen gör jag inte det, det är bara det att jag inte fokuserar tillräckligt mycket. För fokusera behöver man en sån här gång. Nyttiga saker blir till och med onyttiga i och med att jag inte ska äta mer än jag ska. Från och med idag ska det mesta som gör maten god bort. Det spelar ingen roll att keso är ett bra alternativ till creme fraiche när jag ändå inte ska äta det.

Så från och med idag kära vänner, får ni ha tålamod med mig. Extra mycket alltså :) Jag kommer att gå över till att äta som jag borde ha gjort redan från start. Jävligt enformigt, trist och tråkigt alltså, bara för att göra det enkelt för mig. Vill poängtera att det inte alls behöver vara på det sättet, men det är lättare att lägga energin på träningen istället för att planera matintaget.
Så det är så jag kommer leva från och med nu tills slutet. Hur det än är, om jag tävlar eller ej, tänker jag åtminstone fullfölja min plan. It´s the least I can do!

Will this be me?? Den som lever får se.......

IMG_1737

1 kommentar: