tisdag 22 maj 2012

"Hej Malin....

....välkommen till Mf Hälsoutbildningar och kursen som Lic Personlig tränare"

Aldrig någonsin har jag väl blivit så glad för en faktura!! Nu är det nära....bara några veckor kvar :)

Man hinner med mycket när man kliver upp på morgonen. Nej, det här är inte ett "se så jävla duktig, käck och kvick jag är"- inlägg. Det är bara ett konstaterande för en som egentligen är ofantligt vardagslat!

Klev upp 06:30. Åt frukost, tvättade, tränade mina stackars ben och min rumpa på gymmet, tog en promenad med Sara, gjorde lunchlådor för veckan samt en efterrätt till grabbarna på skiftet, slappade lite i solen och tog en promenad till jobbet där jag landade vid sisådär en kvart i tre.

Men jag är trött. Jag är så sjukt trött så ögonen går i kors, linserna fastnar på insidan ögonlocken, tålamodet är noll och jag kan nog somna stående bara jag får tid att stå still en längre stund. Så nej, jag är ingen superwoman, not at all. Just a girl tryin' to get somewhere. Men imorgon är det jag som skiter i att ställa klockan. Då ska jag lyssna på kroppen och sova, sova sova tills jag vaknar av mig själv. Antar att Izzy kommer göra mig det nöjet att hinna före dock.

Imorgon väntas träning, kurs på jobbet och efter det är det dags att köra hem lillgrisen till husse. Tomt och trist kommer det att bli. Även fast hon leker kamikazepilot i soffan och har vissa damptendenser är hon ändå jävligt lik min personlighet på många sätt. Hmm kanske just på grund av tecknen jag nyss räknat upp haha! Jaja, jag kommer sakna hjärtat ur kroppen efter henne i alla fall!

Dagens promenadbild och med denna säger jag hörs hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar