måndag 14 maj 2012

På spåret

Sitter på t-centralen och väntar på tåget. Börjar vänja mig vid det här med distansen nu, det blir liksom normalt på något sätt. Det funkar, trots att det inte är optimalt förstås, men jag börjar fatta och förstå, bitarna trillar dit och ett lugn som inte funnits tidigare smyger sig sakta på. Vet inte vad, hur eller varför just nu men varför gräva i något bra?! :)

Har haft en riktig avslappningshelg full med skön vila och lite mer och godare mat. Mindre bra är förstås att min älskling har opererat knät och följderna blev inte alls som vi först trodde, alltså benet i högläge någon dag och lite lugn och ro, utan kryckor i sex veckor och en stålskena runt benet i fem månader. Jag skulle ha blivit galen efter fem minuter, men jag är ärligt talat grymt imponerad över hur han hanterar det. Klart det inte är tiptop chillevippen, det fattar man ju, men på det stora hela och överlag. Makalöst!

Igår blev det lite mys i solen och årets första grillning. Mumma!! Nu ska jag tillbaka till min strikta diet, svintråkigt men har jag bestämt mig så har jag. Jag kanske verkar lite asocial just nu, men det är mest för att det är så satans tråkigt att dieta! Sitter och funderar på varför inte cafeerna i stan kan erbjuda typ keso med frukt eller liknande som ett alternativ när man ska fika. Det enda jag kan ta är ju en slät kopp kaffe och hur kul känns det? Någon dag ska jag pallra mig in för ett besök hos Body in motion, DÄR finns det minsann alternativ samt utförlig beskrivning på det man får i sig. I salute you for that!!

Nä kom igen nu måndag, hit me in the face!
Ja just, lite bilder från gårdagen. Frulle, lunchfika plus att min skyltfetisch fick äta sig mätt haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar