söndag 27 maj 2012

Göööööötebooooorg!!!

Sitter på tåget (igen och igen och igen) på väg till Sundsvall efter en helg som spenderats i Göteborg. Hade planerat allt så fantastiskt bra, att jag skulle vara ledig på måndagen så att vi skulle slippa stressa hem på söndagen, men nån ville tydligen annat. Så nu sitter jag här för att kunna gå på bolagsmöte med jobbet imorgon. Kändes jävligt avlägset när vi vaknade till stålande sol och klarblå himmel imorse.

Sådär. Nu har jag gnällt klart!
I övrigt har det varit en mysig helg. Jag gillar Göteborg. Har alltid gjort det, har alltid kunnat tänka mig att bo där trots att jag inte varit där speciellt många gånger (två haha). Men det är något med folket, omgivningen, vattnet och solen som gör kombon väldigt mysig. Kan också vara att båda gångerna jag varit där har det varit sommar och kanonväder också haha!

Vi har ätit gott, lyxig räkfrossa på flott place. Druckit gott i goda vänners lag. Fick äntligen träffa Annis och Johan med familj, var på tiden kan jag säga!! Kändes som igår ändå på nåt sätt :) Vi kommer tillbaka och river av Liseberg och en massa annat!!
Vi har åkt båt och känt på havslukten. Hälsat på Gunnars syster med familj utanför Varberg. Hunnit med att stanna till för bryggmys i Ulricehamn. Ja som ni ser har vi hunnit med en hel del på 48 timmar cirkus!

Nu är allvaret tillbaka igen. Detta var sista helgen som jag fuskade med kosten. No more crap förrän den 7:e juli....om det nu blir nån tävling. Har ju varken tävlingsbikini eller lärt mig nån slags posering över huvudtaget, så det ser mörkt ut på fler ställen än Kameruns avbytarbänk!! Får se vad som händer till veckan. Jag är ledig i alla fall så förslag på aktivitet mottages gärna!

Lite, med stor betoning på lite, bilder från helgen. Blev dålig dokumentation tyvärr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar