tisdag 8 maj 2012

And the colour is.....

..........PINK!!!!!



Idag har lite nya medlemmar anlänt till casa de la Malin. Skulle egentligen ha haft en skön dag/kväll ute i Bällsta hos goa vänner meeeeeen när tiden inte räcker lika bra som mitt huvud planerar får man helt enkelt bita ihop och omprioritera.

Which I did...
Började med att jag fick åka med Izzy till djurkliniken. Hon är ju en sån här ultimate fighter-katt (hon vill iaf gärna tro det) så hon slåss som en hel hop kobror. I helgen fick hon ett elakt sår som blödde och var alldeles svart/lila. Arne fick tid imorse, jag var ledig så jag tog över beredskapen och rattade dit henne. Nu känner jag att det är läge att meddela att om ni är rädda om era pengar och ni är säkra på att era djur INTE kommer att stendö ifall ni tittar bort en sekund........värdera då era tankar på att besöka denna pengaslukande anstalt. OKEJ!!!! Det är såklart underbart bra att de finns, men kom igen, FEMHUNDRANITTIOJÄVLASPÄNN för att BARA TITTA utan att göra nånting ALLS!!!! Är det rimligt det?? Men lillgrisen är frisk och kry, det är ju huvudsaken det.

Sådär nu har jag fått det sagt också.
Efter lite stök och bök med jobb och träning drog jag iväg på mission "complete my livingroom".
Så nu har en rosa matta, en tv-bänk, lite nya koppar, en mörkläggningsgardin, galgar, en spegel, en tandborstmugg, badrumshanddukar......ja vad har jag glömt tro.......fått flytta in.

Började skruva ihop tv-möbeln men jaha, jag skulle behövt en 10 mm borr och borrmaskin för att slutföra arbetet. Skit också! Kanske kan låna imorgon, ser ju lite trist ut att ingenting blir riktigt klart nån gång! Svor mig svettig när jag lyckades med konststycket att pilla in FEL låsskruv i ett hål som kändes lika djupt som om man försökt gräva ned till Kina. En tång, lite knytnävar och lite jävlaranamma så ordnade det upp sig. Tur det är på insidan säger jag!

Dagens benträning gick kalasbra! Får jag inte träningsvärk imorgon vet jag inte vad jag har gjort för fel!
Imorgon ja. Ska jag upp i ottan och ta en promenad eller sova ut och försöka komma ikapp min förlorade dygnsrytm? Vi får välan se!





1 kommentar:

  1. Läser din blogg slaviskt den är ger mig så mycket motivation i min träning.
    Kram till dig

    Förresten tycker du och Camilla ska komma och hälsa på mig o dricka lite vin o surra lite :)

    SvaraRadera