onsdag 2 maj 2012

Kvällssnacks

Efter en lång dag med jobb, möten, träning och pyssel fick jag lite kvällsmys med Eva. Te, soffhäng och tv, mycket mer än så orkade jag inte med faktiskt. Kände mig jäkligt social och trevlig, bjuder hem goaste tösen och så halvligger jag som en padda i soffan och gapar som en fisk på torra land! Hihi, kanske får ta igen det imorgon när jag eventuellt tänker lura med henne på lite shopping till vardagsrummet.

Testade att göra en "deff-brownie", hittade receptet (om nu tre ingredienser räknas som ett recept haha) via proteinbutikens hemsida. Man rör helt sonika ihop en skopa chokladproteinpulver, en tesked kakao och 0,5 dl vatten i en skål. Kör på full effekt i micron ca 30 sek. Håll koll så att det inte blir en hård klump, den ska vara kladdig med lite brownieliknande kanter.

Avnjuts som den är eller med tillbehör. Jag testade lite vaniljkesella till. Vet inte om mitt omdöme är att lita på, men det var faktiskt riktigt ätbart! Kanske man kan blanda i lite agavesirap för att få bort det beska i kakaon. Ska nog testa det nästa gång. Annars var det klart godkänt och det bästa, minst äckliga jag testat på i nyttigt godsaksväg vad gäller deff. Lilltumlingen upp! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar