fredag 11 december 2009

5+ till Malin

Joohooåådåsåatt!
Igår var det dags för medarbetarsamtal på jobbet. Jag hade en känsla av att det skulle goes down like:
"Jo du är mycket social, glad, passar in i gänget men det går lite långsamt för dig att fatta allt". Typ. ISTÄLLET gick det såhär:
"Du lär dig allt toksnabbt, har ofattbart bra överblick över allt, är trygg i det du gör, upplevs aldrig som stressad" mm mm mm.
Snacka om en riktig punchout fast på ett BRA sätt!! Det kändes så skönt att få höra det ur en annans perspektiv, själv har jag ju skyhöga krav på mig själv. Så det ska jag nog ta och suga på ett tag, kanske fira med en gin long drink imorgon när vi drar igång julbaket? :)



Vidare till operation "Vårt kök".
Detta har vi åstadkommit idag. Nu har ÄNTLIGEN väggen åkt!! Smart av oss att dra igång med något sådant strax före jul. De nytvättade gardinerna och de relativt nystädade rummen mår verkligen bra av spåndamm och skit som yr! Imorgon är det en städning som står på tapeten också, var så säkra!


Såhär snygg var väggen när vi började riva. Allvarligt talat, vem fan sätter TVÅ portaler i en och samma vägg?? Vem vill ens ha EN portal???


Arne in action.


Jag var med på ett hörn jag också. "Ta sats och sparka in väggen" sa Arne. Sagt och gjort....jag rubbade den inte en centimeter ens efter flera försök. Arne fick göra första hålet. Jag tog sats från andra hållet och SMACK brakade foten genom väggen vilket resulterade i en blodig häl. Jävligt bra av mig att riva vägg barfota i Foppa-tofflor!


Såhär ser köket ut just i detta nu.
Blev en aningens större! Tur att det ska dit en köksö också, skulle bli jäkligt torftigt annars med tanke på att vi inte ens ska ha sådana där höga överskåp.

Så med detta gott folk styr jag fossingarna mot sängen. G´natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar