fredag 18 december 2009

Världens fulaste julklapp.....


...sinslagning i alla fall! Ta en titt på DENNA ni:



Hela tiden medan jag kämpade och kääämpade med papperet så stod en mamma och hennes lilla dotter också där för att slå in två paket. Det paketet som dottern slog in blev inte sådär himla fint inslaget, så mamman påpekade att hon skulle vara noga. Det var väl lite skit samma tyckte dottern eftersom papperet ändå skulle rivas upp.
"Ja men det är ju trots allt någon som ska FÅ det där paketet också och då måste det vara lite fint så det ser ut som att det är gjort med kärlek."
MEN GHAAAAA!!!!! JA min inslagning blev bajs, papperet är till och med bajsbrunt MEN! Det är ÄNDÅ inslaget med kärlek och det GES med kärlek. SÅ DET SÅ! Synd bara attt när jag släpat det ända hem och fram till bron så gled den ur mitt grepp och jag knäade upp ett hål på undersidan. Sweet Malin! Nu blir det till att lappa och laga. Suck!
Jag blev i alla fall varm ute i Birsta idag. Först handlade jag på IKEA, lämnade grejerna i bilen, vidare till fots till Rusta, handlade en massa grejer som jag släpade till bilen. Bl a en julgransfot som var rätt stor att kånka på. Sen från bilen igen och runt lite för att inhandla de sista klapparna. Med mössan på sned och (varför i helvete tog jag de där byxorna för) byssorna på halva arslet, slet jag mig fram mellan bilar och galningar för att nå mitt mål. Kändes som att jag hade tränat bikram yoga. Nu har jag ju aldrig gjort det men kontentan av det hela antar jag blir densamma: Man svettas nåt så kopiöst och hela kroppen skriiiiker efter att ha varit i ett statiskt tillstånd en längre tid.
För övrigt gick det rätt bra. Inte sååå fasligt mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Hann stryka några till "to-do" på min lista. Känns skönt. Helgen är räddad. Jag jobbar och Arne får städa. Känns som att han drog nitlotten :) Tror jag ska bjuda på lite glögg i morgon på jobbet. Förhoppningsvis håller sig anläggningarna i skinnet så vi hinner dricka den också.

1 kommentar:

  1. Det där är sjukt likt våran julklapp...men vi önskade oss 2! :-D

    SvaraRadera