onsdag 16 december 2009

Tom i bollen

Är det någonstans det är riktigt tomt just nu så är det i mitt huvud! Man blir verkligen helt lobotomerad när man jobbar nätter. Den här hösten har det varit riktigt jobbigt. Jag orkar inte plocka undan, inte städa, inte ens dra igång tvättmaskinen när jag känner mig såhär. Å andra sidan är det befriande när man väl vaknar upp ur svalan och känner att man vill ta tag i miljoner olika saker. Förhoppningsvis.

Idag har jag dock gjort mitt andra försök till att koka knäck. Igår gick det lite illa. Borde fattat att jag inte skulle dragit igång det projektet när jag började med att ställa in filen i skafferiet och stå som en fågelholk med telefonen i näven för att jag skulle ringa bror på jobbet och totalt hade glömt bort numret. Ett nummer jag ringt fler än en gång. Knäcken kokade klart, överklart, på 25 min och blev stenhård. Me NOT like! Arne däremot var helnöjd för det var knäck som jag inte skulle ta med på jobbet, alltså knäck som han kunde mula i sig ohjedat av :)
Hur fan går det här ihop: Jag tog LIKA MYCKET av alla ingredienser som igår , men det tog längre tid för skiten att bli klar idag, var sitter problemet DÅ?? Är det spisen måntro, vår oerhört intelligenta spis? Annars vet jag då inte hur jag ska få ihop det.

Julklappen är oöppnad än också. Jag är liiiiite nyfiken på vad det kan vara men med tanke på vår strama budget 2010 så förstår jag ju att det inte är en utlandsresa eller så :)

Nu måste jag börja laga lite mat för sen är det träning och förhoppningsvis hinner jag se Emil som är på Södra berget på julbord med sitt jobb, innan det är dags för jobb.

1 kommentar:

  1. Vi hade faktiskt tänkt att ni skulle få ett i julklapp så det blir ju perfekt det :) Dom är så fina så det värker i hjärtat då jag tittar på kortet..magiskt :)

    SvaraRadera