fredag 25 december 2009

Julafton 2009

SÅ var julen över....nästan i alla fall. Hade en sväng av julkänsla i onsdags när vi hade lite knep och knåp-afton här hemma men den försvann direkt när klockan ringde sex på julaftonsmorgonen och arbetet kallade. Hade en riktig PISSDAG på jobbet. När man tror att allt ska gå så bra, vi skulle mysa in julen och så KABAAM går allt åt fanders och inget funkar som det ska. DÅ är det INTE KUL kan jag lova!!
Hemvägen var ett helvete det med. Plågade Ådi att köra om ungefär åtta bilar. Allvarligt talat svenskar listen up! Vi BOR i ett land där SNÖ, KYLA och IS förekommer once in a while. KAN NI INTE bemästra bilen under de förutsättningarna......LÄMNA DEN DÅ HEMMA OCH GÅ I STÄLLET!!
Väl hemma så blev det genast roligare. Arne, Yrjö och Annika hade fixat med marshaller och börjat duka upp maten och fixat glögg. Anneli och kusinerna kom med hemgjord inlagd sill, mamma, pappa och mormor kom med Janssons och en hel massa annat, bror kom utan Therése för henne hade han lämnat i Stöde.
Det märks att man blivit vuxen när pakethögen inte har samma omfång som Kebnekaise men, och ta det från en som knappast kunde tro det som barn, det ÄR faktiskt sällskapet som värdesätts högre vid denna aktningsfulla ålder :) De paket jag och Arne fick var däremot VANSINNIGT OUTSTANDING!!!!! Finast var grymmaste lampan från bror och The som vi ska ha i sovrummet, (bild kommer sen), godast var godiset från Annika, Yrjö och Anneli m fam, fetast var pengarna från mor, far och mommen som genast ska gå till början på vår servis som vi sett ut. Väntar med spänning på svärfars paket, han säger att det är något riktigt bra :)
Nedan ser ni lite kort från kvällen. Blev inte så många tyvärr men...ja ni ser ju på ett ungefär vad som hänt :)
Yrjö och bror leker tomtar. De kanske SÅG helt normala ut men HO HO HOOO-andet som framställdes var mer äkta än nån annan tomte ni mött!

Ykke får HV71-fjolingar :)

Sötaste mommen har fått pyjamas :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar