söndag 20 december 2009

Första jävvllaaa snöön :)



No shit Sherlock vad mycket SNÖ som bara ÖSER ned!!!! Har åkt som värsta rallymuffen från jobbet och hem. Sen tog det stopp. Riktigt stopp. Han som skottar här verkar prioritera oss lite senare om alls, så naturlich var det inte plogat här. Ådi strejkade. "Jag oooooorkaaaaaar inte meeeeerrrr!" Efter några försök och lite fler svordomar så fick Arne ta över. Han testade några gånger. Nada. Så efter att jag skottat upp mer yta och efter att Arne fick backa ända ned till stora vägen så gled Ådi mirakulöst in på uppfarten. GRATTIS!! Ådi-snön: 1-0.

Vi firar förresten ett makabert jubileum Ådi och jag denna vecka. Why? Jo....vänta....lite trumvirvel vill vi nog allt ha här ändå........DRRRRRRRRRRRRRUUMUMUMUMUUUMMM.....
Grattis Ådi till 30000 starka mil!!!!!!!
Hade naturligtvis kunnat passerat det där strecket lite tidigare om du nu inte envisats med att rull-strejka större delen av 2000-talet meeeeen det där är glömt nu. Tänkte överraska med att tvätta och polera upp dig samt spinna av lite på parkeringen men eftersom jobbet krävt att jag faktiskt ska arbeta på arbetstid så gick det liksom inte just nu. Kliade dig lite under stänkskärmarna dock, lite symboliskt sådär :)

Snart är jag inne på upploppet inför sääääxtooon dagars ledighet. Aj lööv itt! Bara fyra dagar till, inklusive julafton och juldagen men sen smäller det! Kanske blir det någon utgång i stadens nattliv på annandagen?
Well well, sleep tight you bastards!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar