tisdag 8 december 2009

Welcome to life!

Sådär ja, då var man äntligen tillbaka på banan igen! Vad händer i världen, i mitt liv, i era liv?
Jag kan inte ge svar på allt det där men jag kan berätta vad som händer i MITT liv i alla fall. Helgen var vansinnigt tråkig så den kan vi lika gärna skippa att berätta om.

Igår däremot, vad det julmöte för vår arbetsplats. Det var väl både en positiv och negativ upplevelse. Besparningar, skära med osthyveln rakt över och indragningar på både personal och roligheter. Ingen sommarpresent, ingen personalfest, inga ny- eller återanställningar. Som sagt, ingen rolig julklapp direkt. Allt levererades dock med en förhoppning om ljusare tider.......år TVÅTUSENTOLV!!!! Man får tacka och buga!



Jag var även med på ett hörn där vi leverade tre sketcher med den röda tråden "Värdegrund", alltså hur vi är mot varandra på jobbet. Det var skitkul att vara med och framföra detta för jag fick kontakt med människor som jag annars endast skulle se en gång om året just på julmötet. Just innan varje rep så kändes det skitjobbigt, åååh om man kunde få vara hemma, dra en filt om sig och kura ned sig i soffan. Men så fort jag kom dit så SHIT VAD KUL VI HADE!! Önskar att man hade det drivet att engagera sig mer i såna här typer av aktiviteter, det ger en gemenskap och erfarenhet som man knappast får framför "Bonde söker fru" eller liknande. Tyvärr är jag rätt lat av naturen. Får jag däremot en kick av något så skjuter jag gärna latheten åt sidan och ger järnet.



Efteråt så drog stora delar av järngänget ut för att ta en öl eller två. Jag körde så jag stod mest för glada tillrop och allmänt stoj. Jag älskar verkligen att vara ute med mitt jobb. Det finns så många underbara, enkla människor som man kan vara sig själv med och som verkar tycka om att jag är med så TACK SOM FAN för att ni finns!



Idag har jag tränat, första gången sedan i torsdags så det var riktigt skönt. Sov till tio då Arne ringde och väckte mig. Helt groggy efter fyra nätters jobb och endast tre timmars sömn igår.

Nu har jag dock kickat igång med att rensa köksbordet från all reklam och annan skit som låg där, varit ute på upptäcksfärd med Izzy i skogen, plockat lite mossa och gjort en mindre lyckad kreation som var tänkt att stå på bron med en liten ljuslykta i, lite hemtrevligt sådär, meeeeen jag vet inte om den snarare kommer skrämma bort folk?! Får väl ta ett kort lite senare så ni får döma eller bedöma.



JO! Jag har ju revolutionerande nyheter angående vårt kök också! Fick äntligen ett prisförslag skickat till mig, via mail naturligtvis för hon vågade nog inte ta det face to face av rädsla för att jag skulle ge mig på henne med något vasst tillhygge. I alla fall, runda slängar så gick KÖKET OCH ENDAST KÖKET på cirkus 100 papp.......så efter en lång fundering på säkert en sekund samt en snabb överslagsräkning på vårt konto blir svaret......NEJ NO WAY JOSÈ FÖR FAN JAN ALDRIG I LIIIVET!!

SÅ! Nu har jag övertalat Arne att ett vitt likadant kök på IKEA inte kommer bli så tokigt ändå så det lutar väl åt det hållet till 99% just nu. Kanske med svarta bänkskivor, lite häftigare tapeter så blir det inte sjukhus över det hela. Då slipper vi även den hiskeliga summan av vad en massiv ekskiva kostar. Halleluja för det! So far.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar