onsdag 23 december 2009

Tomorrow´s Christmas Daaaaayyy!

Puh! Äntligen är stöket över, roligt stök men ändock stök. Fick hjälp från Kälens skogar för att slutliggöra allt inför morgondagen. Nu är glöggen kokad, granen klädd, skinkan griljerad och julgodiset är rullat. Imorgon drar jag och jobbar på morgonen och lämnar Arne till korvarnas, köttbullarnas, revbensspjällens och dukningens makt. Schysst deal, jag kommer hem vid fyrasnåret till ett dukat bord. Aaaah!

Izzy har varit en redig provsmakare idag. Först grabbade hon tag i en ostnöt som Therése höll fram för att hon skulle få lukta på. I stället tog hon en REJÄL tugga av den så att biten ramlade ned på soffan. Therése tänkte att den där måste jag ta bort, så stor bit kan hon inte ta. Då SLÄNGER sig Izzy över den med tassarna runt den och glufsar i sig den. Bara sådär!
I nästa sekund har hon gjort en banbrytande manöver att ta sig upp på köksbänken för att testa skinkan. MY GOD! Man får ju skämmes för henne i morgon! :)

Homemade glögg.

Gick halvhyfsat att få spiran på plats. Bror bad om en sekatör och fick en såg haha. Gick bra till slut....sådär i alla fall :)
Granen i sin prakt. Observera VÅRT sketastora paket i högra hörnet. Ska sprättas ikväll!
Therése knypplade ihop öglor till julgranskulorna. Snålt av IKEA och Rusta att inte göra det INNAN! TACK SOM FAN!



Idag har vi haft finbesök av Erica och lille Rocky. Lille och lille, han växer så det knakar och jag måste snart börja fila på en studentskylt annars hinner jag inte med mig! De var så lättsamma så, somnade i vårt sovrum båda två i en timme hihi. Verkar vara ett fenomen det, att folk somnar här. Antingen är vi dödligt tråkiga eller så kan folk slappna av här. Jag föredrar att tro det senare :)



Nu ska jag tillbaka till fyrans bingo. Ska man ha uppesittarkväll så ska man :)

2 kommentarer:

  1. hehe vad är de du säger....åka bort å sova...fast klart filip brukar ju oxå slockna i soffan:) duktig du är som gjort egen glögg...vad var de i det stora paketet då?? kram kram

    SvaraRadera
  2. Det var finaste lampan som ska hänga i sovrummet :)

    SvaraRadera