torsdag 17 december 2009

Sviter av nattjobb

Idag är jag lätt rabiat. Om man söker på ordets betydelse får man upp: "Okontrollerat ursinnig" och det är ungefär det jag är idag. Emellanåt. Jag känner mig lugn och lite småseg men så fort något inte går precis som jag vill så blir det syntax error och jag blir, ja, RABIAT!
Saker som triggar det beteendet:

När jag inte får äta ifred vid köksbordet och jag har en liten Izzy som envisas med att klättra upp på stolsryggen och sen kroka fast klorna i min rygg. Det var sött när hon knappt hade några klor men nuuuuuu!!!!!! IIIIIIAAAAAAAA!!!!!

När jag ska elda och ser att askhinksjäveln är full. Tur man kan pressa ihop lite till för jag har ingen lust att gå ut i foppatofflorna och tömma den i alla fall.

När jag tycker att jag försöker plocka undan HELA TIDEN och likt förbannat ligger det grejer ÖVERALLT!

När jag ska tvätta och ser att nä, det är fortfarande mest underkläder som behöver tvättas och jag HATAR att hänga upp dem för tork eftersom vi inte har någon tumlare.

När jag inte vet vilken mat vi ska äta och allting är fryst. Fortfarande.

När jag tar fel tetra i kylen och tror att det är fil jag häller upp men nej det är mjölk och allting bara skvätter.

När 90% av all reklam som kommer är MEGASTORA små häften där man måste använda hela bordsytan för att kunna läsa. Allvarligt talat förresten, skickar Jysk ut SAMMA reklamblad varje vecka??

Ja som ni ser så är det riktiga skitsaker som får mig att gå bananas idag. Det sätter visserligen lite perspektiv på saker och ting men det är inte så skoj att uppleva :)

Nu ska jag få ett utbrott på tvättfatet i badrummet. Have a good day!

1 kommentar:

  1. Inne katter brukar man klippa av yttersta
    spetsen ca 4-6mm berorpå hur långa klorna är..Då klättrar dom inte på möbler och folk...Eller vässar klorna på nå olämpligt..
    Och när hon vill och kan vara ute mera så
    klöser och klättrar hon av sig ute.
    Ett litet tipps bara..

    SvaraRadera