måndag 18 januari 2010

Back from the dead

Då har grisveckan tagit slut och jag överlevde med råge. Har faktiskt fått sova riktigt bra och det underlättar en hel del. Antar att nästa omgång nätter inte blir lika stillsamma för då drar ju operation kök igång på riktigt. Den här veckan ska vi packa undan och riva allt. Hoppas dock att fototapeten kommer NU NU NUUUU så att vi kan beställa tapeter nån gång annars blir det kritiskt!

Jag har fått en svag känsla av att vilja utvecklas, prova på nya saker, se nya ställen och uppleva saker jag aldrig tidigare upplevt. Det startade nog med den där förfrågningen om jag ville börja spela i coverbandet. Ju mer jag tänker på det desto dummare verkar det att tacka nej. Om det nu var seriöst menat vill säga. Jag ska ta tag i det där strax.
Sen fick jag en riktigt sugande känsla i magen i natt när jag fick se en film på en tjej som hoppar fallskärm på Nya Zeeland. HOLY CRAP vad jag SÅ LÄTT hade velat vara där!! Det var riktigt asläckert filmat, man fick se färden upp med flygplanet, hoppet, både i slow motion och "på riktigt", utsikten, himlen, havet, landningen......ååååååh vad jag blev avis!!!

Det är inte det att jag inte är nöjd, tvärtom jag är så sjukt nöjd som det bara går att vara. Det är snarare just därför, jag har det så förbannat bra så därför hinner jag ju fundera en massor på saker som jag inte har gjort men som jag gärna skulle testa på. Tänk om man kunde ta lite långledigt och dra iväg för att se alla de där ställena som man drömmer om men som känns väldigt långt borta. Who knows, one day maybe :)

Nu blir det till att packa ned lite köksprylar, laga mat och plocka undan efter Izzy. Hon har lyckats ödelägga en (visserligen död) blomma som stod i badrummet så nu ligger det blomjord överallt. Trodde först att det var bajs haha så man får vara glad för det lilla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar