söndag 31 januari 2010

Liten uppdatering

Trött, sliten med vid liv. Det är ungefär så jag summerar denna vecka. Att träna har inte ens varit en tanke, jag känner att jag har arbetat tillräckligt med kroppen :) Mars månad är som sagt startskottet. Då är förhoppningsvis köket helt färdigt och jag kan fokusera på träning och all god mat som jag ska laga i det fina köket Oh la laaaa!

Hur gick det då igårkväll när jag så stort skulle hem och tapetsera färdigt med Arne?
Inte alls! Jag däckade i soffan redan klockan åtta och nio hade jag nattat in i sängen. Trevligt! Jag som hade sett fram emot en lugn kväll i soffan, VAKEN that is! Har ju inte sett Arne knappt sen vi drog igång. Ikväll kommer snickar-svärfar igen så då kanske vi fått undan tillräckligt för att kunna starta med att lägga golv imorgon. Kommer bli kung det så man slipper gå med skorna inomhus.

Skor ja, jag hittar inte mina vinterskor! Igår fick jag ta skoterkängorna till jobbet. Idag struntade jag i det, trotsade vädret och gled ut i mina gympapjucks istället. Går ju fan inte att köra bil med ankfötter heller! När man ska gasa kommer man åt ALLA pedaler och bromsa hallååå, det går ju bara inte för sig när man har bråttom!

Ska bli GRYMT skönt att snart stunda en ledigvecka igen. Känns som att det behövs nu. Dock har jag väl städning att se fram emot, storsanering av hela huset krävs! Sen ska det ju bestämmas kakel också, det har vi inte gjort än, samt inhandla lite hallprylar och spana efter ett köksbord. Det får ta den tid det tar helt enkelt, man ska inte stressa.

Detta var ett nytt trist 12-timmars helg-inlägg. Återkommer med nya tag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar