söndag 24 januari 2010

Lite misärbilder från köket

Japp såhär bor vi, som på en byggarbetsplats! Which it is så på den fronten har vi ju lyckats!Kan säga att det inte var "barra" att hämta köket och sängarna. Lastbilen var toppfylld, vi verkligen pressade in sängarna längst upp, drog igen flaket fort som fan och sen hem för att göra samma procedur all over again, fast denna gång baklänges.
Jag beundrar verkligen Arne som orkar med ett sånt här jobb! Att BÄRA grejer fram och tillbaka är något som kan få mig att vilja lobotomera mig på egen hand med endast en träpinne och lite vatten till hjälp. Det är alltså INTE kul! 35 stycken gipsplattor för att ta ett exempel. Vi tog två och två åt gången, man måste ju vara försiktig så att de inte knäcks. Det är bara det att jag har inte samma omfång mellan mina armar som normala människor verkar ha. Stora grejer som kanske är lätta för övrigt blir världens procedur när JAG ska bära! Arne slänger upp grejerna och pinnar iväg, själv sliter jag med hela kroppen och går som en fällkniv för att försöka knipa ihop paketet jag bär på. VANSINNE! Fick minsann bära in frys och kyl också.

"Orkar jag det?" undrade jag skeptiskt.
"Du MÅSTE" sa Arne.

Haha sagt och gjort. Det var faktiskt inte värre än vissa andra köksdelar, däremot SÅG det maffigare ut så jag fick känna mig som Hulken för en stund.
Men NU är det äntligen inne i varje fall så det kan väl inte bli värre?
Lite bilder i varje fall på hur fint vi har det här hemma nu :)

I köket ligger gipsplattorna...bl a.

Vardagsrummet

Vardagsrummet igen



Dator/musik-rummet. Näst intill oframkomligt


HÄR är i alla fall en liten bild på vårt sovrum. Lite väl mörkt just nu eftersom vi inte fått upp taklampan än. Men det börjar ta sig i alla fall!

Ironiskt nog fick vi ju fel säng med oss hem. Otippat va? Vi hade ju beställt TVÅ medium-mjuka men när vi packar upp dem och lägger i dem ser vi att det står FAST på den ena. Som tur är så är vi ju högst luttrade vad gäller inköp, så efter lite svordomar testlåg Arne i den och bestämde sig för att det var nog rätt bra ändå :) Det stämde nog för i natt har vi båda sovit som stockar.
Har lagat tre maträtter idag. Bunkrar upp så att det bara är att ta fram och värma på. När vi renoverade köket i lägenheten hade vi inte den lyxen så då fick vi äta ute varje dag. Var väl i och för sig skönt men i längden blir det inte bra.
Nu vilar vi lite för att sen ge oss på lite mer rivning. Väntar på svärfar också. ÄNTLIGEN får vi ha honom hos oss ett litet längre tag!!
Ha en skön söndag. Det ska jag i varje fall ha trots röran!

1 kommentar:

  1. Hey there sweetie! Du har en liten Award/Utmaning att hämta på min blogg! Kramis! :D

    SvaraRadera