måndag 11 januari 2010

Optimistisk måndag

Efter en helg of hell är vi nu konstigt nog PÅ TOPP PÅ EN MÅNDAG! Hur knepigt låter inte det?
Jag var för det första vansinnigt glad över att få komma till jobbet igen. Njuter av känslan för snart kommer den vara förgången, på torsdagnatt sitter jag där och förbannar skiftgången för att jag inte får sova. But until then.....så jobbar jag och myser av att få umgås med lite galet folk!

Har sprungit som en tok i trappor idag. Det är otroligt vad det känns i kroppen att jag verkligen har vilat ut den senaste tiden. Har ju inte rört mig nämnvärt och det kanske var behövligt. Kroppen har studsat lätt som en fjäder upp och ned för trapporna, upp och ned, uuupp och neeed. Kommer dock att bli skönt att komma igång med träningen igen imorgon. Tänker träna lite som jag känner för en tid framöver, inte skriva upp några resultat eller så utan variera lite fritt. Sen, när mars månad kommer då är det jag som lägger in en högre växel.

Arne har varit ledig idag och styrt upp det mesta idag angående köket. Han har ringt elektriker, kollat upp golv och varit en sväng på Kvik för att stämma av lite med dem.

Jag vet att jag ofta och alltid gärna kommenterar saker som är skit. Jag vet också att jag, om jag finner något eller någon värd att uppmärksammas på ett fint vis, inte är sen att påpeka detta. SÅ det tänker jag göra NU!
För det första så vill jag ge en liten eloge till Mio som idag ringde och sa att vi får vår bäddmadrass för SAMMA pris. Heder åt att de inte krånglar! Snart kan vi sova snyggt och inte bara tryggt :)

För det andra måste jag bara REKOMMENDERA ett vansinnigt trevligt företag, nämligen BYDALENS GOLV! Vi var in dit för att kolla upp ett golv som Therése hade tipsat oss om och HERREJÖSSES vilken trevlig man som mötte oss!! Vi fick låna hem prover, han rekommenderade, visade för och nackdelar med olika golv, sa att vi måste ta hem och verkligen känna oss för hur det känns, samt även erbjöd oss att göra ett förmånligt pris innan vi ens nämnt det själva! Okej, jag hajar ju så klart att han tjänar på det either way men det är inte sådär jätteofta man får detta bemötande nu när sådana kedjor som Bauhaus mm mm slukar oss som de jättar de gärna vill vara.
SÅ ÅK DIT! Om ni behöver ett nytt golv. Eller om ni helt enkelt vill få en trevlig stund.

Har hittat en fototapet som vi ska ha i matrumsdelen. Den är vaaaaaansinnigt snygg tycker jag och jaaa ni skaaa få seee den! När jag har beställt den vill säga för just nu har jag inte tid att leta fram bilden, jag måste välja golv med Arne :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar