fredag 8 januari 2010

Små små saker som man gör....

...när man är ensam hemma en hel jävla vecka och tålamodet tryter. Idag har jag:

Klippt ut lite inspiration inför min kommande tränings/kommaiform/deff/kalladetvadnivill-period. Matförslag, träningsförslag, internetlänkar mm mm mm.

Omsorgsfullt stekt lite fisk och rivit morötter, allt detta avnjöts på stående fot vid diskbänken. Man får perspektiv av att testa på singellivet lite. NEEEJ Arne är inte out of the picture, han har bara jobbat utav bara helvete and I haven´t!

Skurit ananas i symmetriska kuber. De tog slut så fort de hamnade på tallriken men det sägs ju att man äter med ögonen också.

Tittat på termometern femtioelva gånger i hopp om att den ska antyda en temperatur som kan få mig att åtminstone öppna ytterdörren!

Zappat genom VARJE kanal, letandes efter.....ja NÅT vad som helst som kan ta bort min tristess.

Öppnat skafferidörren en miljon gånger, tittat på all cholad som ligger där, funderat på om jag ska fläska upp en chokladkaka och sätta tänderna direkt i UTAN att bryta små bitar. Men. Jag har liksom inget sug.

Tittat på telefonen för att liksom tvinga den att ringa. Utan resultat.

Ägnat halva dagen åt Facebook. Har kommenterat en massa onödigt. Bara för att ha nåt att göra.

Letat efter en PT-utbildning som går på distans och där man inte behöver kunna kroppens alla anatomiska delar på latin I FÖRVÄG. Gick inget vidare.

Ja som ni ser så är jag RIKTIGT LESS på att vara hemma! Jag kommer gråta tårar av lycka när måndagen kickar in och livet äntligen hamnar på rätt spår. Gränser och struktur, det är något jag behöver. Ska inte säga att det INTE har varit skönt att varit hemma men det finns gränser för vad ens förstånd klarar av! Jobba, se folk, träna, komma hem och känna att man har gjort lite nytta, mysa i soffan, dricka en kopp kaffe.....aahhhh life´s gonna be good.

Väntar i detta nu på att Arne ska komma hem från jobbet. Han har väl sisådär två timmar kvar. Suck!

Imorgon väntar en spännande dag. Dels ska vi på Kvik och förmodligen, måste gardera mig här, bestämma oss för och beställa ett kök. Sen är bollen i rullning. Bauhaus here we come again. Internt för er som hängt med sen badrumsrenoveringen hehe.

Sen ska vi hämta sängstommen på Mio och förhoppningsvis få upp den där fina fina lampan som vi fick i julklapp av bror och The.

Sen får ni inte se några bilder på det eftersom jag förstörde kameran. Inte än i alla fall. Jag jobbar på det, tro mig.

SEN ska vi UMGÅS med finfina vänner. HALLELUJA för lite umgänge. Alltså jag har lite åsikter om mitt umgängesliv men det tar jag en annan dag. Nu ska jag skära mer ananas i kuber. Tjo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar