fredag 23 september 2011

Bilder KAN ljuga!

Här nedan ser ni en nyligen hemkommen hillclimber.....which means att jag nyss bestigit min kära vän Sidsjöbacken igen. Trodde väl omöjligt att jag skulle ta mig ur sängen idag med tanke på mitt och Fredriks benpass igår meeeeen tydligen gick det bättre än förväntat!
Egokavalkaden nedan började med att jag skulle ta en bild på min svettrand under brösten och slutade med att jag fascinerades över hur olika jag kan se ut i olika vinklar, ljus osv. Ja kolla själva!

Här står jag bara rakt upp och ned, as simple as that!


Samma här typ....



Byter ljus......och visar min lilla torktumlare :)


Helt plötsligt har torktumlaren fått lite kanter! Voila! All because of the light, fast om ni VILL får ni GÄRNA tro att jag har en antydan till ruta haha!


Och om jag strääääcker uuut så vips ser den genast mycket plattare ut!



Ja hänger ni med på hur jag menar? Att allt som man ser på bild inte är samma som verkligheten. Kan ju vara bra att tänka på när vi jämför oss med alla hetingar i mediavärlden. De kanske inte heller ser ut sådär....PÅ RIKTIGT!


Nu släpper vi det där, det var egentligen bara en parentes utanför det jag egentligen skulle snacka om. Har haft en finfredag för mig själv. Sov ut, åt frukost och fortsatte mitt Greys Anatomy-maraton (tack Fredrik du är guld guld guld!!), tog en löptur, hem för ett skönt bad till tonerna av Tracy Chapman. Sitter nu i soffan och inväntar kvällens skojigheter. Ska ju lägga ut med DA CREW, mitt absolut bästa arbetspartygäng!! Medvind ska få sig en åktur av oss hihi. Kommer bli en oförglömlig kväll, lite annorlunda än vad jag är van vid men så kommer det tyvärr att vara i framtiden med så det är bäst att vänja mig, men likväl kommer jag att ha en galet rolig kväll!! Så på med partystassen och KASTA LOSS MED OSS!!!!

1 kommentar:

  1. Japp, med optiljus o vinklar kommer man långt. Bara o titta på mina bilder ;)

    SvaraRadera