onsdag 14 september 2011

Tonight THIS girl´s about to do some.....

.....poledancing!!



Japp oh my God, herrejösses and shit pommes frites! Är jävligt spänd på hur detta kommer att gå till. Jag menar, när jag började salsan hade jag ju ändå lite krav på mig själv samt en föraning om hur kursen skulle utformas. Kraven kom ju i och med att dans kräver ju sin rythm och det bör jag väl ändå innesitta som estet?!
Men DET HÄR?!! Hur fan ska man kunna förbereda sig på något liknande? Först och främst, den eviga frågan "Vad fan tar man PÅ sig??" Tänker köra på det ni ser ovan. Jag orkar inte fundera ifall de andra har korta byxor, sidenhotpants, stringbikini eller heloverall. Poängen är ju att man inte ska halka av stången så då borde väl vanliga shorts funka right now? Dessutom är det tveksamt om vi kommer svinga runt så mycket till en början.....vi måste väl få någon slags kroppskännedom och learn to love the pole höhö ;)

Jag är supernöjd över att jag anmält mig, spänd över hur kursen kommer bli, vilka som går den och vad jag själv kommer att klara av. Känner ju dock mig själv. Idag går jag dit utan några som helst krav på mig själv men efter två minuter kommer jag att svära inombords för att jag inte kan göra alla trix i världen på en grisblink haha!

Håll tummen kära läsare......jag återkommer så hold on to this cliffhanger. Jag lovar att fortsättningen kommer vara.....hmm....tjaa....underhållande hihi!

1 kommentar:

  1. Höckertskan14 september, 2011

    Då kommer du nog gå samma kurs som en dööhärlig tjej som heter Madde... Hon fixade mina naglar i sommar och då sa hon att hon skulle börja dansa detta!! :-)

    Hoppas du haft kanon skoj ikväll iallafall!!
    Kraaaaaam

    SvaraRadera