söndag 11 september 2011

Värdelöst inlägg

Det bästa med den här helgen som återkommer var sjätte vecka är just stunden när man kommer hem på söndagkväll och vet att man FÅR SOVA UT nästa måndagmorgon, en morgon de flesta andra vaknar upp till stress över att vardagen hunnit ikapp IGEN! Tjusningen med att jobba skift är definitivt att jag kan skapa en mysig småhelgskväll mitt i veckan eller egentligen när fan jag vill. Nackdelen är ju såklart att den här helgen har jag tillbringat största delen på jobbet medans ni andra förmodligen planerat något superroligt, ensamma eller tillsammans med andra. Meeeen inte hänger jag läpp för det inte! Jag vet ju om det och kan planera runt det istället.

Så imorgon planerar jag att vakna när jag vaknar. Ingen klocka som ringer, inga måsten, ingen stress. Bara jag, kaffebryggaren som puttrar och gröten som kokar. Titta på tv och planera träningen. Låter rätt mysigt va?

Ådi är ledsen igen så imorgon får jag cykla. Ber till vädergudarna att det inte ska regna!!
Min telefon är ledsen också verkar det som. Den är nu avstängd och står och tuggar som en trött, avdankad alkis, inte alls som den stencoola, snygga donna den egentligen är. JAHA! Vad fan gör jag NU liksom?? Blir så jävla trött när tekniken skiter på mig!!

Ber nästan om ursäkt för detta inlägg! Är helt tom i skallen efter den här helgen. Mentalt avtrubbad efter att bara fokusera på att äta, sova och jobba. Men imorgon är det nya tag, nya idéer, nya vindar!

I´ll be back!!

2 kommentarer:

  1. Bra där! Det där är äkta ansvar mot dig själv och din självkänsla! Ge och ta! Sen kan man ju låta bli att höras av som vänner ett tag men när man ses eller hörs så är det som att tiden stannat! Det är skillnad mot detta du skriver, han är respektlös även mot sig själv! Pöss och kram på dig
    /PREFF

    SvaraRadera
  2. THANK YOU honey!!! :) Puss på dig <3

    SvaraRadera