onsdag 28 september 2011

What´s cookin´in my freezer.....



....right as we speak!

Ja....inte själva påsen då som ni säkert fattar utan att jag måste påpeka det, men en färdigblandad proteindrink ligger nu på kylning i min frys. Bland det godaste jag vet och jag ser verkligen fram emot kvällsstunden i soffan, när jag vet att jag har jobbat hårt både på arbetet och med träningen, och så får jag softa ned mig i soffan, scanna internet och sippa på min lilla drink. Det är då jag tankar min lilla kropp, klappar och pysslar om. Vardagslyx på hög nivå!!

Kan verkligen rekommendera detta protein. Bland det mumsigaste som finns på marknaden, inte för att jag provat alla eller är någon expert, men jag drar slutsatsen att om man kan blanda det med endast vatten och det fortfarande smakar gott så är det just det. Jävligt gott!
Sedan är det ju naturligtvis bra för oss som tränar vilket är prio nummer ett, smaken är bara en grym bonus!

"Nutritech Whey Complete är ett kosttillskott med högt proteinvärde. Denna unika kombination av olika vassleproteiner skyndar på återhämtningen och ökar muskelstyrkan."

Osv, osv.....Try it folks! Ni kommer ICKE att bli besvikna!! Finns i olika smaker, Choklad, Vanilj, Jordgubb, Banan, Cappuchino, Tuttifrutti, Mintchoklad.*NYHET*  Jordgubb/Banan, Persika/Mango, Citron *NYHET*

Idag klev min karaktär in och talade till mig. Var helt slut efter jobbet, kändes väldigt lockande att bara åka hem och somna i soffan. Meeeen då sa herr karaktär att nähääee du Malin, du kommer känna dig mycket piggare mentalt om du tar dig i kragen och svänger in på gymmet. Så då gjorde jag det och visst hade min karaktär rätt. Sen hade det säkert inte skadat att sova på soffan heller, vilan är grymt viktig den med!
Fast jag räknar med att min kropp kommer få vila från gymmet i helgen. Vad som händer har jag själv inte riktigt koll på men jag har en känsla av att det blir en helg som jag aldrig glömmer....hur den än blir :)

Well well, den här tösen ska hasa i säng nu för jag behöver verkligen sova!!

Hej då macken, vi ses imårrn!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar