onsdag 21 september 2011

Min onsdag i ord och inga bilder

Min galet intressanta och oerhört innehållsrika dag:

  • 07:00 Ställde klockan för att, ja varför gör man det en ledig dag? Vansinne? Typ......Ska jag VERKLIGEN kliva upp NUUU och dra till gymmet?? Ser ut att vara skitväder ute.....Men karaktären talar så jag svänger benen över kanten. Klämmer i mig gröt med ägg och äpple i (japp jag knäcker ett rått ägg i gröten och rör om, try it för tusan innan ni dissar det hihi) och massor med kanel på. Bra för fettförbränningen och full med nyttigheter!

  • 08:05 Entrar gymmet för ett pass. Känner av axlarna sedan gårdagens tyngdlyftningspass så det blir lite klent. Meen jag biter ihop och kör det jag kan.

  • 10:30 Får en fin leverans direkt till dörren som upptar ett par timmar.

  • 12:20 Blir upplockad av bruttan Olivera för lunch på stan. Fiskgrytan på Charm var ruskigt mumma! Djupa diskussioner om livet och allt som hör till pågår under större delen av dagen. Tar oss vidare till Birsta för lite shopping. Jag handlar inte ett skit. Provar dock en skinnkjol som är jävligt snygg men jag står i valet och kvalet. Ska jag handla den och hålla andan under tiden den sitter på mig.....hmm.....vill man va fin å lida pin?? Funderar fortfarande så tips mottages gärna.

  • 17:10 Dimper ned hemma i soffan. Drar ihop en oerhört avundsvärd middag i form av stekt kycklingfilé, wokgrönsaker och två teskedar pesto. Toppar med keso och bubbelvatten. Avis? Yeah I know! Tittar på första avsnittet av "Två och en halv män", det när Ashton Kutcher kommer in i bilden. JAG SAKNAR CHARLIE!!! Kanske en fråga om att vänja sig......

  • 18:00 och framåt Försöker knåpa ihop en låt men det vill sig inte riktigt, får inte till något schysst sound och än mindre någon text värd att komma ihåg. Pianot kallar, tar ut "Sista morgonen" med Niklas Strömstedt. Jävligt upplyftande kväll!!
Kommer på att jag ska lägga ned för dagen och göra något mer givande. Blogga och titta på tv haha!
Ibland är det så fruktansvärt skönt med ett luftigt och lätt inlägg. Så idag tänker jag inte plåga er med svåra funderingar. Jag bara informerar er om mina senaste timmar.....så ni vet vad ni missar när ni inte är med mig ;)

Aah tyngdlyftingen igår, hur det gick? Mjaa det var skoj som fan men jag har taskig teknik! Bara att öva öva öva, nöta nöta nöööötaaa! Har även fått lite nya vindar som viskar "Fitnessfive" i mina öron.....åååhh jag vill så mycket så jag måste nog ta en rannsakningstime och fundera lite!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar