tisdag 20 september 2011

Climbing mountains


Ledig tisdag, what to do? Tog en titt ut genom fönstret och insåg till min stora förtjusning att Gud har slutat pissa eeeeeller lärt sig att göra det i en toalett precis som oss andra dödliga. Slängde snabbt på mig löparpjucksen, här ska testas knän! Slug som jag är tänkte jag att om jag inte får ont när jag kör crossfit så kanske det funkar bra att köra löpintervaller? Tog sikte på Sidsjöbacken och....ja som ni ser så klarade jag det rätt bra.....TWICE!


Försökte få med hur brant det är men...ja ni får väl tänka er in i situationen själva. Hur brant är en slalombacke? Mhmmm!


Två omgångar upp för backen och sen var jag rätt nöjd och slut. Sprang 30 sek, vilade 30 sek. Hade visst glömt att det har regnat TILL FÖRBANNELSE så backen var mer som en leråker. Hindrade inte mig då jag sprang bredvid hahaaa! Inte bredvid backen, utan själva spåret upp.


Hemma, snabbduschad och snabbäten. Dags att rulla igång med lite städning kanske? Varför sitter jag då HÄR? Hehe...
Efter det måste jag väl bege mig till någon slags affär och handla tvättmedel. Börjar bli dags att utforska tvättstugan nu :)


Vad erbjuder kvällen mig då? Jo! Jag ska bege mig till SAK och leka bland de stora, och då menar jag STORA, killarna! Ska få hjälp med de olympiska lyften så att jag bättre kan nyttja det i min crossfit-träning. Olymp...whaat?...undrar ni säkert. I´ll tell ya!

"Olympiska lyft tränar kroppen i alla dess röresleplan och tillhör den mest funktionella träningen. Den ställer höga krav på bålstabliitet, explosivitet och styrka. Olympiska lyft är mer komplexa än styrkelyften och överlag de mest tekniskt avancerade lyften. Det är många friidrottsutövare och andra elitidrottare som använder sig av den här formen av träning."

Inte sagt att inte en vanlig motionär kan utöva dem dock så that´s what I´m gonna do!
Hur de ser ut och vad jag fick göra berättar jag senare. Nu är det dags att ta tag i this place sååå....suck me Mr Vacuumcleaner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar