torsdag 7 maj 2009

Ändra bloggen ett heltidsjobb I don´t have time for!

Vill först säga STORT GRATTIS till min kära gamle vän Sara och hennes Rikard som fick en liten tös idag eller igår, är osäker på klockslaget :) 58 cm lång och 3800 g var tösabiten. Imorgon ska jag nog försöka mig på ett besök om det går för sig.

Har suttit och gått igenom min mail vilket är både tråkigt och tidskrävande då 90% är från antingen "hot or not" eller "speeddate" och fråga mig inte var de kommer ifrån för jag är RÄTT säker på att jag aldrig bett Molgawou 43 att datea mig eller Pete 24 att bestämma om jag är hot or not. Resterande mail brukar vara kedjemail eller reklam. Håller mailen på att dö ut? Alltså det är ju vanligare nu att man får blanketter osv på mail men personliga mail, är det någon alls som skriver sådana nuförtiden? I don´t! Jo till vissa kanske, såna man inte pratar med så ofta men i övrigt? Nej. Det är inte alls som när jag gick i skolan, då skickade man ju mail kors och tvärs, det var ju hur kul som helst att köa till sig en plats i datasalen för att kika om man fått något nytt och spännande. Världen rör sig framåt, det är bara att konstatera.

För övrigt har dagen varit lugn, ensam och rätt lång. Klev upp, tog en promenad till ICA för att hämta ut ett paket, en ryggsäck jag fick när jag beställde linser sist. Solen visade sig på ett strålande humör ända tills att jag bänkade mig på altan. Efter en timme gav jag upp och försökte mig istället på att ändra min sida på bloggen. Ja ni ser ju hur det gick! Sidan finns men jag kan för mitt liv inte begripa HUR jag ska få den att visa sig HÄR. Sliter mitt hår av förtvivlan snart! Eller inte. Jag gick och tittade på TV istället :) Ska snart äta, har gjort en spännande typ lasagne på zucchini, köttfärs, lök, bönor, creme fraiche och ädelost. Har vissa tvivel på att det kommer bli gott, dels för att creme fraichens bäst-före-datum gick ut den 15 april (oöppnad visserligen meeen ändå) dels för att Kidneybönorna jag använde kokades på egen hand i morse. När jag lagar mat är det oftast full speed som gäller. Plattan ska på max direkt och sen experimenterar jag mig fram till lagom temperatur. Problemet med vår spis är att det inte finns ett mellanting, 6:an är på tok för mycket om man ska göra annat än koka vatten, 3:an händer det ingenting på och sen när jag vrider upp till 4:an händer fortfarande ingenting, 5:an flåsas på och BAM skiten kokar som aldrig förr....hopplöst! Sen hade jag en katt i famnen ett tag plus att jag pratade med moster i telefon....ingen bra kombination så bönorna blev väl lite sönderkokta och brända. Litar på mina smaklökar ändå och bestämde mig för att använda mig av dem trots allt. Återkommer med ett utlägg sen! Ja sen ska det sovas och jobbas natt också, första grispasset av fyra.

3 kommentarer:

  1. Meen du, alla är ju på Fejjan och MSN därför så lite mail nuförtiden. :)

    /Kram bror

    Äh, kan fan inte hålla mig...blev det gott med dreme fraiche i maten? ;)

    SvaraRadera
  2. Du kommer dö i matförgiftning om du äter en cr.fraiche från ifjol!!!! Är du tokig männska?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Bättre så då BROOOORRRRR???? :)

    SvaraRadera