torsdag 28 maj 2009

Bilder på mitt hår...å lite annat jox

Jepp då har jag haft mitt första och enda (?) barnklädesparty. Gick ju fina fisken men det är ju inte helt oväntat att man känner sig liiite utanför sitt område :) Jag försöker sätta mig in i rollen, picture me with kids guys och nä, det blir liksom stopp där. Om det vore en film så vore början och mitten klar, jag gillar att snusa i bebisnackar,det värmer hjärtat när man får en kram sådär som bara ett barn kan och att göra något häftigt så barnen tycker att man är typ Superwoman får en att känna att man kan flyga, men det är slutet som fattas. Jag har inget sug efter en alldeles egen helt enkelt och jag tänker inte fundera över "varför" det fortfarande är så. Det bara är så. För tillfället. Kanske ändrar jag mig, förmodligen inte men det är sånt som märks.

Det var i alla fall jätteskoj att anordna denna tillställning och träffa vänner jag annars ser alldeles för sällan. Det är då väl fan att man ska måste ANORDNA något för att ses. I och för sig, jag är ju rätt spontan av mig vad gäller hälsa-påandet hos folk. Kan komma på tio minuter innan att "Jaa vi åker och hälsar på den å den"......men så är inte alltid Arne med på noterna såklart, det finns dagar då man bara vill vara hemma, dagar man jobbar och alla andra dagar verkar vara jävligt uppbokade de med av nån anledning. Måste få en rätsida på det där!

Igår var det ju stora dagen för mitt hår.....det som är kvar så att säga. Resten var det klippt för så att säga haha satan vad kul! Lite bilder från the happening kommer här:

Före....... lite rädd minst sagt!


Efter....






Och JA jag har posat som en idiot för att få fram dessa sagolikt vackra bilder, har sållat må ni tro i mitt arkiv. Det är väl bara att falla till föga och inse att man aldrig blir någon Kate Moss eller dylikt...
Lite lustigt bara:
Fick mitt startnummer till Vårruset.....666...SEX SEX SEX.......what the hell?? Ja det är väl inget annat att göra än att springa som satan! Håååhåååå humorn haglar!
På lördag smäller det, då är det 80-talsanda och firmafest som hägrar. Har hittat min grymma outfit så det är väl bara att bita ihop, ta sig dit och hoppas att jag inte är ensam om utklädningen. Annars hoppas jag att de tror att jag brukar gå klädd sådär och allt kan passera smidigt och lugnt. Nödlösning är väl att låtsas att jag är någon annan som letar efter mina vänner på möhippan eller liknande. Bilder på mig och min outfit utlovas härmed vare sig ni vill eller inte!
Ska även lägga in receptet på de muffins jag gjort till dagens sittning. Inte idag dock, måste betala räkningar och sova. Pronto!

4 kommentarer:

  1. Det ser skitsnyggt ut måste jag säga, nu är du ditt coola jag igen Ilike!
    kram miss yiu!

    SvaraRadera
  2. Det skulle stå:
    kram, miss you!

    SvaraRadera
  3. Frrrrrdish! flera gånger om i detta inlägg :)

    Kram Bror

    SvaraRadera
  4. Du ser så allvarlig ut på bilderna Malin. Du måste ha varit otroligt koncentrerad.

    SvaraRadera