lördag 16 maj 2009

Premiärtur!!

Sagan om den icke existerande gräsklipparen har fått sitt slut. För att dra det kort skrev jag ju senast om att vi hade en på nys men källan var inte speciellt tillförlitlig and oh my God was I right or what? Personen som så storsint skulle skänka oss den ÄNDRADE sig HEEEELT apropå, inte helt otippat dock då det har hänt förr. Men då ballade lilla Malin ur och sa några väl valda ord vilket gjorde det lite frostigt ett tag. Från min sida that is, andra partern fattade nog aldrig varför jag var så fåordig efter det utbrottet haha! Dock verkade det tagit skruv för hux flux stod gräsklipparen helt plötsligt till vårt förfogande och idag har vi tagit den för en spinn runt huset. Fungerar klockrent! Självgående är den också så det är bara att trippa på eller hänga eller vad man vill bakom den. Rätt skönt var det för jag är fortfarande seg i benen och rumpan efter senaste träningspasset plus att jag tog en löptur i morse innan frukost.

Middagen har avnjutits på altan och nu börjar det luta åt kaffetime. Känns som om jag hade velat testa på att göra egen glass samt ugnsgratinera ananas med riven vit choklad och bara njuuuta resten av kvällen men energin räcker inte till. Har ju lovat Erica att följa med henne och Louise på Aveny och spana in Smalare än Thord tonajt. Herregud det var så länge sen jag var ut så jag har nästan glömt var man går in! :) Kommer dock ta det lugna bananer, tar bilen in och har stora planer på att köra hem den i natt också.
Måste ju hitta lite partykläder också, shit! Jag HAR ju inte ens några!! Well well får väl börja gräva lite, kan väl inte ta så lång tid.....eller? Eh.....återkommer med en rapport över hur kvällen fortlöpte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar