måndag 11 maj 2009

Oväntat besök

Idag har jag haft fint besök, ja jag tror aldrig det har varit så mycket liv och rörelse i detta hus sedan vi flyttade in....och då var ingen av dem ens inbjudna eller påtrugade ett besök! Hade nämligen den äran att få skåda ungefär femhundra miljoner MYROR innanför dörren, känn på den ni! Fatta vad tungt det kändes att måsta koka kaffe till alla dem! Först såg jag kanske 20 stycken som planlöst irrade runt runt bland våra skor. Hmm tänkte jag men klev över dem för jag skulle ut på en mördande halvtimmesträning i backe, sprang som en galning i 30 sekunder, ner tillbaka, vila 30 sek, sen samma visa igen. Jobbigt!! När jag väl kom tillbaka hade antalet fördubblats ett x antal gånger, myrors släktträffar måste gå hårt till! Började undersöka varför i allsin dar de tagit sig in till just oss och när jag kom till Arnes jympapjucks fann jag helvetesplatsen. Under hans ena sula fanns ett MYLLER av dumjävlasmåsvartmyror, de åkte ur rätt fort vill jag lova, no V.I.P här inte! De kan ju inte vara speciellt smarta för drar sig inte myror till sötsaker och mat eller är det bara lukter i största allmänhet? Är det det första alternativet dömer jag ut myrsläktet totalt, det spelar ingen roll att de kan lyfta djävulskt massa mer än de själva väger för Arnes skor luktar men inte SÖTT det kan jag lova! Är det det senare alternativet.......okej jag hajar! Hann slänga ut en halv burk curry runt hallväggarna innan Arne kom hem och sa att "Det där funkar inte, det sa bror och Therese".....öh...jaha! Damn it! Så nu sitter vi här i ett Doktor Bombay-luktinfluerat hus och drömmer oss bort till fjärran land där människor och elefanter lever i symbios. Verkar dock som att myrorna kvällat för stunden.

Tänkte bjuda på lite fina bilder efter min och Arnes mysiga kvällspromenad. Here we go:

Hit ska vi ta oss med båt i sommar, om det nu blir nån båt inköpt vill säga. Tips nån?




Fattar inte att vi verkligen bor såhär!



En bäck som ni såklart själva kan se :)

Grillplats ute vid Öhns camping och badoas
Ett kärlekspar på väg, undra om det är samma änder som jag funderade över sist...

Det var allt för mig just nu. Imorgon väntas träning, (håll tummarna för att jag slipper leka talpedagog) samt att jag tänker ta mig en tur och kika in lite blommor, dynor till trädgårdsmöbeln och lite småpyssel som kan göra vårt hem mysigare.
Kom på en grej till bara. Läste i reklambladet från Elkedjan att de hade "Bäst-i-test"-vågar. Testen hade gjorts av Expressen och Land. Min fråga är då, hur GÖRS dessa test??
"Jag kliver upp på vågen nu dårå.....näee faan den här var vääärdelös jag väger ju fem kilo mer än på den förra. DELETE!"

1 kommentar:

  1. Jag tänkte vara husvakt åt er i sommar när ni är på semester - men... på nätet såg huset inte ligga såå nära sjön?

    Kan ju offra mig iallafall - bubbelbad mmmm

    SvaraRadera