söndag 17 maj 2009

Redovisar lördagkväll

Kl 19:30
Vafan ska jag ha på mig? Provar den lilla svarta....NÄ.....känns inte rätt. Kvällen ska mer vara lite casual laidback....rotar vidare. Ringer Erica och kollar vad de ska ha. Byxor. Okej pants it is! Svingar mig i mina tighta blå och ett linne jag köpte för 50 spänn häromdagen. King! I ROCK!

Kl 20:00
Detta hör jag när jag torkar håret: "Går det inte att gå runt det där? Nää du måste slå med krysset. Kan jag inte mörda honom?" Ehh......är det såhär förfesterna går till nuförtiden? Iaf här hemma när Arne och Jocke spelar tv-spel i rummet bredvid :)

Kl 21:00
Sms från Therese: "Dima Bilan är bäst" Satan, Eurovision song bla bla bla....har jag alltså MISSAT Rysslands stolthet? Tydligen. Ser dock vårt bidrag.....misär!

Kl 21:30
När ska man vara där? Billigare entré före elva. Ringer Erica, bestämmer halv elva.

Kl 22:30
Går förbi biografen, funderar starkt på att vika in och glömma allt vad krogen heter. Hur beter man sig nuförtiden?? Damn, too late, Erica och Louise har redan sett mig. Busted!

Kl 23:00
Nästan HELT ENSAMMA på hela Aveny! Vart tog allt folk vägen som hade bokat lokalen fram till tio vägen?? Well well vi roar oss själva, tro inget annat! Erica och Louise kyler stället med sina coola miner!



Cash is king! Mina 90 spänn kommer få barpersonalen på fötter var så säkra!



Kl 23:30
Kvällens dryck, kaffe!



Kl 24:00
Jepp då var det dags för premiärturen på da dancefloor. Hoppas jag inte dansade sådär skitnödigt som det ser ut på bilden...



Har blivit lovade la bomb Thord och his crew i Smalare än Thord......vad skådar mitt högra öga??
Pellepop, är det nån som hänger med Plupp eller rymt från nåt barnprogram?



Kl 01:00
Nä....här ser vi ett bekant face.....ser liiite suspekt ut dock...



Bara att inse, I´m a sucker for Thord and a real cover-whore. HUR FAN BÄR KARLN SIG ÅT??



Kl...äh skit det samma STOPPA PRESSARNA!! Det börjar bli lite mer cosy:)



Nöjd Erica visar lillbebben hur hon vill att hennes svärson ska se ut (om det blir en tjej) eller vem hon vill (om det blir en grabb) att sonen ska efterlikna:) Lage tyckte Erica skulle testa GI så kanske hon fick bort magen..yeeaaaah right!



ROCK ON! WE LIKE!



Med risk för att låta som en radar bladad fjortis......MÄÄN GUU VA...äh ska försöka skärpa mig....va sa ni? Snygg? Näee har jag...inte......märkt...NOT!



I will try to fix you, ser inge bra ut med kryssögon efter de där rom-å-cola-drinkarna



Asså jaa e ditt största faaaan å ja ba äääääälskar dääääeeejjjjjjj håhåjajaaaa...sa Thord..mjo... I wish!



Summering av kvällen:
När jag väl hade tagit mig in, lämnat in jackan, fått en kaffe och sett lite folk så kändes det precis som sist jag var där. Har de byggt om förresten? Haha, ja det var väl ett bevis på att det var ett tag sen jag hängde på Aveny! (Nä jag HAR varit där innan och sett ombyggnationen, måste väl tillägga det så att jag inte framstår som totalt mossig! Dock var det med jobbet så jag vet inte om det räknas?) Jag och Erica on the road again, nu med det stora pluset- gånger -fem -upphöjt -till -tio -Louise som smälter in som uppvärmt socker i vår blend.
Fattar inte vad det är med mig och coverband men det är något som måste smygits in med modersmjölken. Kan inte vara mammas verk utan hon måste blivit dopad på någe vis. Har alltid älskat ALLT som har med det att göra. Vi har stämningen, folket, sommar och ljusa nätter, öllukten, sångerna, gemenskapen, kärleken, ja ALLT! Jag blir som en speedad ekorre som dragit i sig en tub med eufori....eller nåt...eh....bra liknelse. Mamma borde egentligen offentligt tacka min lite snedvridna hobby, det var ju värsta barnvakten som höll mig ifrån spriten som barn. Skicka in mig rätt in i kärnan av det onda, där spriten flödar och människorna med. Jag var inte intresserad av annat än att stå längst framme vid scenen och bara TA IN allt det vackra! Den här gången körde jag dock pensionärsversionen light, vi satt vid ett bord bredvid scenen och dra på trissor, det verkar som det gick bra det också ;)
Roligaste happening under kvällen?
Helt klart när vakterna bar ut en kille som spydde vid ingången till discot. En minut senare kommer en tjej i högklackat och HALKAR mitt i smeten...TVÅ GÅNGER!!!! MOAAHAHAAAAA skadeglad? Me? Jepp!
Märkligast under kvällen?
När jag börjar diskutera med en tjej i toakön varför i helvete det tar sån TID för tjejer att kissa. Helt plötsligt är hon med mig in på toan och står och pratar med mig när JAG kissar. Ooo..kej?
Ska försöka avsluta med en videosnutt, få se om jag får in den. Håll till godo!.....Nej jag skiter i det för det tog fan en halvtimme att "bearbeta" och än är det inte klart! Kanske en annan dag! Nu blir det ananas i ugn med vaniljkesella. Gott? Återstår att se!

2 kommentarer:

  1. Det såg kul ut...Nu har du både Tord och Janne Bylund på bild...ligger lite efter

    SvaraRadera
  2. ja du det där med coverband är något som vi har gemensamt darling..finns inget som är bättre..speciellt inte bättre än Thordan!!! love you always min socker topp och jag är sååååååååååå glad att du funnits i mitt liv i snart 15 år!!!!

    SvaraRadera