tisdag 19 maj 2009

Värdelöst vetande

Jaha! Nu är jag där igen. Surfar in på Aftonbladets sida. Vad är det min blick dras till? Är det om det senaste mördade paret som förbryllar polisen? Icke! Är det om det ökade byggfusket? Njet! Uppdaterar jag mig om filmfestivalen i Cannes? Inte det heller! Nä jag fastnar vid rubriker som "Fängslade sonen fick ett sista farväl" som handlar om den där cancersjuka i Charlies änglar, vidare läser jag om att Cameron Diaz fastnat för Jessica Simpsons ex, hur man gör den godaste pajen eller nåt annat heeeelt meningslöst!

Något jag BORDE läsa om är väl EU-valet! Jag visste ju för fan inte ens att det ÄR ett stundande val, än mindre vad valet HANDLAR om!!!! Skandal skulle jag vilja säga! Kanske går det att skylla på för dålig marknadsföring, vad tror ni? :)

Nä, det är bara att face the facts, jag är uppdaterad på HELT FEL saker. Hur fan ska man ändra på något som är bara sådär? Samma sak när vi kör nutidsfrågorna på jobbet. Jag har ingen aning om vilken stor stad som ligger närmast Mälaren men däremot vet jag vilken skådis som spelade Pete i McGyver....(Dana Elcar heter han och jag räddade vårt lag när vi gick i sexan och spelade Jeopardy så DÅ var det ju iofs bra att kunna, nu är han död också förresten) herregud vilken katastrof! Det är som om värdelöst vetande bara tar sin kappsäck, flyttar in och gör sig hemmastadd. Som en parasit som helt enkelt tar död på allt som en normal 27-åring BORDE veta. Jag tänker inte tvinga mig till att sätta mig in i politikens värld, det vore ungefär som att lobotomera mig. Nej men LITE mer vett och etikett borde smygas in, kanske finns en 12-stegsvariant för det också? Eller så borde det finnas en tävling som heter just "Värdeslöst vetande" för då kanske jag kunde vinna nån mille eller sådär?

Natten som gick var tung. Jag var hur trött som helst, satt och nickade till, mådde illa och kroppen bara skrek SOOOV SOOOOV!!!! Natten som kommer lär inte bli bättre. Har sovit ca fem timmar, vaknat flera gånger och nu blir det inget mer sova av för vi ska hjälpa en snubbe flytta lite grejer innan jobbet. Suuuck! A duuuck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar